Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bruno Fernandes ve Can Uzun isimleriyle de anılan sarı-kırmızılıların, bu kez rotasını Belçika'ya çevirdiği iddia edildi.

TRT Spor'un haberine göre Galatasaray, Genk forması giyen 18 yaşındaki Yunanistanlı 10 numara Konstantinos Karetsas için girişimlere başladı. Kulübün, +4 yabancı oyuncu kuralına uygun genç ve yüksek potansiyelli isimleri transfer listesinde tuttuğu belirtiliyor.

Yeni Sezonda Maçlar Hangi Kanalda Oynanacak?
Yeni Sezonda Maçlar Hangi Kanalda Oynanacak?
İçeriği Görüntüle

35 Milyon Euro Değer Biçiliyor

Güncel piyasa değeri yaklaşık 35 milyon euro olarak gösterilen Karetsas, geçtiğimiz sezon sergilediği performansla Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekti.

Genç orta saha oyuncusu, geride kalan sezonda çıktığı 49 maçta 18 asist yaparak özellikle yaratıcı pasları ve oyun kurucu özellikleriyle ön plana çıktı.

Galatasaray'ın transferde nasıl bir yol izleyeceği ve Genk ile resmi temas kurulup kurulmayacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Muhabir: Resul Özdil