Erzin’e Yeni Anaokulu
Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Erzin ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde yapımı sürdürülen anaokulu inşaatı yerinde incelendi. Yeni eğitim-öğretim döneminde hizmete açılması planlanan yatırımın, ilçedeki okul öncesi eğitim ihtiyacına önemli katkı sunması bekleniyor.

Anaokulu İnşaatı İncelendi
Hürriyet Mahallesi’nde devam eden anaokulu inşaatını, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Kenanoğlu, ilçe teşkilatının tüm kademeleri ve belediye meclis üyeleriyle birlikte yerinde inceleyen İlçe Başkanı Av. Musa Kürtül, yatırımın Erzin için önemli bir kazanım olduğunu belirtti.
4 Sınıflı Modern Eğitim Alanı
Yeni anaokulunda 4 sınıf, yemekhane, uyku odası, idari bürolar ve oyun parkı yer alacak. Modern yapısıyla dikkat çeken okulun, yeni eğitim-öğretim döneminde vatandaşların hizmetine sunulması hedefleniyor.
Hürriyet Mahallesi’nde yapımı süren anaokulu, okul öncesi eğitimde çocuklara daha nitelikli ve güvenli bir ortam sunacak.

Başkan Öntürk’e Teşekkür
İlçe Başkanı Av. Musa Kürtül, Erzin’e kazandırılan yatırım dolayısıyla Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.
Yatırımın tamamlanmasıyla birlikte Hürriyet Mahallesi’nde yaşayan ailelerin okul öncesi eğitim hizmetlerine erişiminin kolaylaşması bekleniyor.




