Hatay’ın Erzin ilçesinde Kaymakam Yunus Emre Akpınar, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Strateji Geliştirme Daire Başkanı Muhammet Emin Kılaç’ı makamında ağırladı. Erzin Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, gerçekleşen ziyaretin ardından Kaymakam Akpınar’ın nazik ziyaretlerinden dolayı Kılaç’a teşekkür ettiği belirtildi.
Kaymakam Akpınar’dan makamında kabul
Erzin Kaymakamı Yunus Emre Akpınar, ÖSYM Strateji Geliştirme Daire Başkanı Muhammet Emin Kılaç ile makamında bir araya geldi. Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette, iki isim bir süre görüştü.
Erzin Kaymakamlığı tarafından paylaşılan bilgilendirmede, ziyaretin içeriğine ve görüşmede ele alınan konulara ilişkin ayrıntı verilmedi. Açıklamada, Kaymakam Akpınar’ın ziyaret dolayısıyla Muhammet Emin Kılaç’a teşekkür ettiği ifade edildi.
ÖSYM’nin strateji geliştirme birimi
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Türkiye’de çeşitli sınavların hazırlanması, uygulanması ve değerlendirilmesi süreçlerinde görev yapan kurumlar arasında bulunuyor. Kurum bünyesindeki Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı ise kurumsal planlama ve strateji geliştirme çalışmalarıyla ilgili görevler yürütüyor.
Erzin Kaymakamı Yunus Emre Akpınar ile ÖSYM Strateji Geliştirme Daire Başkanı Muhammet Emin Kılaç arasındaki ziyaret, Kaymakamlığın resmî sosyal medya hesabından kamuoyuna duyuruldu. Paylaşımda, ziyaretin nazik bir buluşma olduğu belirtilirken görüşmenin gündemine ilişkin başka bir bilgiye yer verilmedi.





