Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Düziçi ilçesi Refik Cesur Bulvarı'nda Kovid-19 tedbirleri kapsamında esnafa yönelik denetimlere katıldı.

Vali Yılmaz, denetimlerde esnaf ve vatandaşlara maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına hassasiyetle uyulması konusunda uyarılarda bulundu.

Denetim sonrası açıklama yapan Yılmaz, Düziçili vatandaşlarımızın büyük oranda kurallara uyduğunu gördüm bizler bu şekilde kurallara uyarsak koranavirüsü söküp atacağımızı söyledi.

Yılmaz, ev ziyaretlerine son vermemiz gerektiğini belirterek, “Ev buluşmalarını kadınlarımızın önleyebileceğini, bu ev buluşmalarının yayılmanın en önemli sebeplerinden biri olduğunu görüyoruz. Biraraya gelmeyi, toplanmayı yapmazsak, kurallara da uyarsak bu koronavirüsten hep birlikte kurtulacağız. Görüyorum ve inanıyorum Osmaniye ve ilçelerimiz olarak bunu hep birlikte yenmeye kararlıyız. Bütün Osmaniyeli hemşerilerimden kurallara uymalarını ısrarla rica ediyorum. “ dedi.

Denetimlere Vali Yılmaz’ın yanı sıra Düziçi Kaymakamı Mutlu Almalı, İlçe Sağlık Müdürü Alper Akdağ, il genel meclis üyeleri katıldı. Haber-Fotoğraf: Ersin Şimşek