Osmaniye ile Düziçi arasındaki otoyolun Şekerdere mevkisinde, gece saat 03.00 sıralarında Ford Ranger pikap yüklü bir tırda yangın çıktı. Yangında tır üzerinde bulunan 5 araç yanarak zarar gördü.
Alevler Kısa Sürede Yayıldı
Edinilen bilgilere göre, Osmaniye-Düziçi arasındaki otoyolda seyir halinde bulunan ve Ford Ranger pikapları taşıyan tırda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Alevlerin kısa sürede araçlara sıçramasıyla yangın büyüdü.
İtfaiye Ekipleri Müdahale Etti
İhbar üzerine bölgeye Düziçi İtfaiyesi ile Osmaniye İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yangın sonucu tır üzerinde bulunan 5 aracın zarar gördüğü öğrenildi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.





