Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Düziçi İlçe Başkanlığı Olağan kongresi yoğun katılım Karacaoğlan Kültür Merkezinde yapıldı.

MHP Düziçi İlçe Başkan Adayı Ezc. Mehmet Fatih Mart’ın tek liste halinde katıldığı seçimlerde Mart Milliyetçi Hareket Partisi Düziçi İlçe Başkanlığına seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongreye Divan üye ve başkanlarının yanı sıra Düziçi Ülkü Ocağı Başkanı Hüseyin Canlı, Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda MHP’li katıldı.

MHP Düziçi İlçe Başkanı Mehmet Fatih Mart konuşmasında "Kendimizi bildik bileli, makam ve mevki farkı gözetmeksizin teşkilatımızın her kademesinde davamızın varlığını, birliğini ve dirliğini ayakta tutabilmek adına mücadelemizi sürdüreceğiz.
‘Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır’ düsturunu kendimize şiar edinerek hareket edeceğiz. Yerelde ve genelde Milliyetçi Hareket Partisi’ni tekrar iktidar yapma hedefine doğru partililerimizle birlikte yürüyeceğiz. Bu idealle heyecanımızı hep diri tutarak partimizi yükseltecek ve kutlu günlere yürüyeceğiz.” “Bilge liderimizle çalışmak bir şereftir” Bizler beklentimiz olmaksızın, menfaat gözetmeksizin vatanımızın muhafazası, milletimizin refahı uğruna hizmet eden alçak gönüllü, yüce davalı insanlarız. ‘Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben’ diyen, ülkemizin en zor günlerinde varlığıyla, duruşuyla güven veren, bilge liderimiz, Türkmen Beyimiz Devlet Bahçeli beyefendinin yol arkadaşı olarak çalışmak, onunla birlikte anılmak bizim için bir şereftir.” İfadelerini kullandı.

MHP Düziçi ilçe yönetim kurulu asil üye listesi ise şu isimlerden oluştu:
Adnan Tavlı, Ahmet Özdemir, Ali Yaş, Alper Beycioğlu, Hacı Arif Canlı, Hacı İbrahim Şen, Emin Beyazcücük, İsa Kılıç, Hasan Coşkun, Kadir Cumaoğulları, Mehmet Mecidiye, Mehmet Kuşçuoğlu, Mehmet Koç, Muhammet Güzel, Mustafa Kütüğ, Süleyman Şamil Sevimli, Nasıf Öner, Yusuf Demirel

Haber : Ersin Şimşek