Yoğun Yağış Altyapıda Arızaya Neden Oldu

İlçede son günlerde etkili olan yağışların ardından bazı bölgelerde toprak kaymaları meydana geldi. Bu durum, içme suyu teminini sağlayan ana isale hattında hasara yol açtı.

Ekipler Arızayı Gidermek İçin Çalışıyor

Belediye ekiplerinin bölgede arızayı gidermek amacıyla çalışmalarını sürdürdüğü belirtilirken, hattın onarılması için yoğun bir çalışma yürütüldüğü ifade edildi.

İlçede Gün Boyu Su Kesintisi Uygulanacak

Yapılan açıklamaya göre, çalışmalar tamamlanana kadar ilçede gün boyu su kesintisi uygulanacak. Arızanın giderilmesinin ardından su temininin yeniden sağlanacağı bildirildi.

Karkın Mahallesi Yolları Ulaşıma Açıldı
Karkın Mahallesi Yolları Ulaşıma Açıldı
İçeriği Görüntüle

Vatandaşlara Tedbir Çağrısı

Belediye tarafından yapılan açıklamada vatandaşların su kesintisine karşı gerekli tedbirleri almaları istenirken, sürecin en kısa sürede tamamlanması için çalışmaların aralıksız devam ettiği vurgulandı.

Düziçi Duyuru

Muhabir: Mehmet Çardak