Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Düziçi İlçe Başkanlığı tarafından, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Düziçi Atatürk ve Demokrasi Meydanında gerçekleştirilen Bayramlaşma programına, Ak Parti Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Necati Okur, Ak Parti Düziçi İlçe Başkanı Mehmet Çillem, Düziçi Belediye Başkanı Alper Öner, Ellek Belediye Başkanı Abbas Yeşildemir, Böcekli Belediye Başkanı Doğan Öztürk, Ak Parti Düziçi Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Şen, Ak Parti Düziçi Kadın Kolları Başkanı Özlem Cuma, partililer ve vatandaşlar katıldı.

cillem-gonulde-olacagiz
cillem-gonulde-olacagiz

Burada partililerle bayramlaşan Ak Parti Düziçi İlçe Başkanı Mehmet Çillem, iki yıldır dünyayı saran pandemi süreci nedeniyle bir araya gelemedik. İlçemizde, ilimizde, ülkemizde ve tüm dünyada çok değişik kısıtlamalara karşı kısıtlamalarla karşı karşıya geldik. Öyle 1 hale geldik. Yine büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpemez hale geldik. Cenazelerimizi katılamaz hale geldik. Düğünlerimize gidemez olmuştuk. Şükürler olsun Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasıyla pandemi sürecini tamamladık. Kazasız belasız en iyi şekilde ülke olarak en iyi şekilde sınavı geçmiş olmanın onuru ve gururunu yaşıyoruz. Bu pandemi sürecinde görev yapan başta Cumhurbaşkanımız, sağlık bakanımız ve sağlık camiasına, her kurumda, her birimdeki arkadaşlarımıza minnettarız.

20 yıldır olduğu gibi sahalarda olup, herkesin gönüllerinde olacağız.

En ufak detayı atlamadan problemleri çözerek hep birlikte güç olacağız. Burada heyet oluşturup Ankara'ya ziyaretler gerçekleştirdik. Ziyaretlerin neticesinde projelerin meyvelerini almaya başladık. Bundan sonraki süreçte 2023 yılında projelerimizin meyvelerini almaya devam edeceğiz inşallah.

Böcekli Belediye Başkanı Doğan Öztürk konuşmasında,

40 kilometredeki içme suyunu beldemize Ramazan ayı içerisinde mahallelerin tümüne verdik. Bu konuda bizlere destek veren milletvekillerime, il başkanıma ve ilçe başkanıma teşekkür ederim. Herkesin ramazan bayramı mübarek olsun ifadelerini kullandı.

Ellek Belediye Başkanı Abbas Yeşildemir konuşmasında,

Türkiye'nin kalkınması için zaman harcayan, ter döken, fedakarlık eden hepinize candan, yürekten şükranlarımı sunuyorum. Siyaset bu değil mi? Siyaset zamanından, malından, ailesinden, çocuklarından, memleketin kalkınması için fedakarlık etmektir. Bunu yapan siz değerli dostlara candan, yürekten şükranlarımı sunuyorum. Yoksa biz de biliyoruz. Çekilip bir kahve köşesinde yedi yirmi dört hükümet kurup hükümet yıkmayı. Ancak malıma dokunma, zamanıma dokunma, parama dokunma, ailemin saadetine dokunmak ama bu işler tıkır tıkır yürüsün. Bu ülkenin sorununu Ak Parti biliyor. Ama bilesiniz ki çözüm AK Parti, çözüm lider Recep Tayyip Erdoğan'dır. Durmak yok yola devam diyerek sözlerini tamamladı.

Düziçi Belediye Başkanı Alper Öner: Gece gündüz Demeden Çalıştık

"Bugüne kadar yaklaşık üç yıldır belediye başkanlığı dönemimde gece gündüz demeden çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. Maalesef hem Türkiye'de hem dünyada ciddi bir salgın süreci oldu ve işlerimiz kısmen de olsa aksadı. Problemlerin farkındayız, çözmek için çok ciddi gayret sarf ediyoruz.
Başta çevre yolumuz, yayla yolumuz, organize sanayimiz olmak üzere çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor. Hayvan barınağı kurmak için gerekli izinleri aldık. Hasanbeyli, Bahçe, Düziçi ortak proje yapıyoruz. Çolaklı'da hayvan barınağını bayramdan hemen sonra başlayıp inşallah bir iki ay içerisinde hizmete sokacağız. Bu ve bunun gibi birçok hizmeti yapabilmenin bir sebebi, bir yolu bir aracısı var. İşte o insanlar aramızdalar. Sayın İsmail Kaya, sayın Mücahit Durmuşoğlu ve onun onlarla birlikte bize destek olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Bu ilçe için, bizler için gecesini gündüzüne katıp Osmaniye'de, il başkanımız, Ankara'da sayın vekillerimiz, gece - gündüz demeden bizim için çalışıyorlardı. Bakanlıklarda kapı kapı bizimle beraber geziyorlar. Allah razı olsun. Bayramınız mübarek olsun diyorum. "dedi.

ismail_kaya
ismail_kaya

Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya: Düziçi'nde İşsizlik sorununu bitireceğiz

Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Değerli dava arkadaşlarım uzun süredir bayramlarda bir araya gelemiyorduk. Bir pandemi süreci dünyanın başına bela oldu. O günden bugüne kısmet bayramımızı kutlamak için Düziçi Meydanı'nda bir araya geldik. Bu pandemi süreci tüm dünyanın başına bela olduğu gibi Türkiye'de de bazı sıkıntılara yol açtı. Ancak hamdolsun AK Parti iktidarlarıyla beraber yapmış olduğumuz sağlık altyapısı, kurmuş olduğumuz şehir hastaneleriyle beraber bu süreci de dünyada en rahat atlatan ülkelerden biri olduk. Zamanında muhalefet bizi çok sert bir şekilde eleştiriyordu, bu şehir hastanelerini niye yaptınız? Ne gereği var diyor. Bugün zaman zaman şehir hastanelerimizde bile yer bulmakta sıkıntı çekiyoruz. Eğer o gün o yatırımlar olmasaymış bugün çok daha büyük sıkıntılara maruz kalırmışız.

Dünyanın beklemediği bir Ukrayna Rusya savaşı çıktı. Bu savaşta dünyaya birçok olumsuzluklara vesile oldu. Ama Allah'ın izniyle bu savaşı bitirecek olan da dünyada bütün liderler tarafından da görüldüğü üzere arabuluculuk işini de yapan Recep Tayyip Erdoğan oldu. İnşallah bu savaşı da bitirecek olan biz olacağız değerli hemşerilerim.

Dünyada oluşan bu ekonomik sıkıntılarla beraber Türkiye'de de bir takım sıkıntıları hep beraber yaşıyoruz. Bunu niye söylüyorum? Bunun bilincindeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz inşallah gerekli tedbirleri alacak ve bu süreci de inşallah alnımızın akıyla atlatacağız.

Düziçi'nde İşsizlik Sorununu Bitireceğiz

Osmaniye Organize Sanayimizde şu anda sırada bekleyen yüzlerce yatırımcı var. Yer yok. Organize sanayi bölgelerimizi geliştireceğiz. İnşallah Düziçi Organize Sanayi'ni de kuracağız. Düziçi'nin işsizlik sorununu bitireceğiz .

Yaylacılık bizim bölgemizin olağan bir gerçeği. Dumanlı Yaylamızın yoluyla ilgili sıkıntımız vardı. Belediye Başkanımız ve tüm teşkilatımızın talebiydi. Dumanlı Yayla yolunu başlattık. Bir haftaya kadar bitireceğiz. Düziçi Devlet Hastanemizi de en kısa sürede bitirmek için çalışıyoruz. Çatak Barajı için ÇED Raporu alındı ve gereken izinler çıktı.

Türkiye'nin en uzun hattına sahip Teleferik projesinde sona gelindi. 22 Mayıs'da Tesisin açılışını gerçekleştireceğiz. Dumanlı yaylamızla, kalelerimizle, teleferik tesisimizler bölgemiz inşallah turizm cennetine dönüşecek ifadelerini kullandı.

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu: Ak Parti Deyince Hizmet Akla Gelir

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Bu ilçenin kanalizasyon sorunu AK Parti çözdü arkadaşlar. Bugün Ellek, Yarbaşı ve Atalan Arıtma Tesisini yine AK Parti yapıyor. Böcekli Belediyemiz kırk kilometreden içme suyunu getirebilmişse bunu Ak Partili belediyecilik sayesinde yapıyor. 2023 yılında Düziçi'ndeki farkı göreceksiniz. Ben buna yürekten inanıyorum.

  • Aziz Sancar Doğa Kampı ile ilgili çalışmalarımız var.
  • Alibozlu köyü'nde piknik ve mesire yeri projemiz var.
  • Ellek beldemizde Toki projemiz hazırlanıyor önümüzdeki aylarda ihalesi yapılacak.
  • Ak Parti diyince hizmet akla gelir.
  • Osmaniye 800 yataklı devlet hastanemiz haziran ayında bitiyor.
  • İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın anlayışıyla her bir vatandaşımıza birinci sınıf vatandaş olarak görüyoruz. Onun için hizmeti ayağına getirebilmek için gayret ediyoruz.
  • Düziçi'nde Orman İşletme Müdürlüğü kurduk. Hasanbeyli ve Bahçe'yi buraya bağladık.

Terörle mücadele ediyoruz. Bu işin bir maliyeti var. Çünkü bu coğrafyada bizim bu kaderimiz. Tüm dünya, Türkiye'nin üzerine gelse asla bildiği yoldan dönmeyecek bir liderle yol arkadaşıyız. Biz milli ve yerli savunma sanayimiz sayesinde Terörü Türkiye'de tehdit olmaktan çıkardık. İHA'mızı yaptık. SİHA'mızı yaptık, Yerli silahlarımızı yaptık. Eskiden Mehmetçik'in silahı ithaldi. Bugün yüzde seksenlere varan oranda silahlarımız milli ve yerli. Bunları aynı zamanda ihraç ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Barış Pınarı, Fırat Kalkanı'nı harekatların startını verdi. Sınır ötesinde teröristlere imha ettik. O koridoru güvenli hale getirdik. Bunların hepsinin birer maliyeti var. Amerika diyor ki biz teröre karşıyız diyor. Ama oradaki taşeron terör örgütlerini kim besliyor? YPG'ye, PYD'ye altmış, yetmiş bin tır dolusu silah veriyor. Yani bu ne çelişki değil mi? Düziçili hemşerilerim. Böyle bir şey olabilir mi? Ama oldu. Öbür taraftan içerideki muhalefet, altılı bir masa kurdular. Bu altılıya destekli HDP'yle beraber. HDP maalesef arkadaşlar şunu üzülerek ifade ediyorum. Sizin helal vergilerinizle parlamentoda maaş alıyor ondan sonra Kandil'e gidip o teröristle beraber oluyor. Bunu affeder misiniz? Biz bunlarla mücadele ediyoruz değerli dostlar. Onun için bunları hepsini şöyle alt alta koyun. Ama devletimiz güçlü Allah'ın izniyle. Milletimizin feraseti çok yüksek.

2023'te inşallah hem Türkiye'deki muhalefete hem de dünyaya bir mesaj vereceğine inanıyorum.

Ben inanıyorum ki bugün Düziçi, yarın 2023 seçimlerine giderken Birlik, beraberlik, kardeşlik duyguları içerisinde bunların bu fotoğrafını iyi görerek, iyi okuyarak 2023'te inşallah hem Türkiye'deki muhalefete hem de dünyaya bir mesaj vereceğine inanıyorum. Koyduğumuz hedefler doğrultusunda 2023 seçimlerini Allah'ın izniyle sayın cumhurbaşkanımızı yeniden cumhurbaşkanı yapacağız. Bizim koymuş olduğumuz vizyonumuzla 2023 ve 2071 vizyonumuzda inşallah Türkiye Kalkınma Hamlesi'nde, bu yolundan kimse Türkiye'yi döndüremeyecek Allah'ın izniyle. Bakın bu savunma sanayi silahları dedik. Biz Karabağ'da, o Azerbaycanlı kardeşlerimiz Karabağ'da muvaffak olduysa sizin sayenizde oldu. Yani biz savunma sanayi silahlarımızla onlara destek olduk, onlar da Allah'ın izniyle başardılar.

Milli ve yerli siyaset üretmekten başka çaremiz yok. Onun için bu işin anahtarı sizde değerli kardeşlerim. Allah'ın izniyle biz yeter ki bir olalım. Beraber olalım, iri olalım, diri olalım. beraber Türkiye olalım .

Tüm hemşerilerimin, aziz dava arkadaşlarımın, Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. Rabbim de yeniden bizi Ramazanlara kavuşturmasını, oruçları tutmayı, ibadetler etmeyi, Rabbimden niyaz ediyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. ifadelerini kullandı. Haber: Ersin Şimşek