Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Osmaniye Belediye Başkan Adayı Serkan Karayiğit, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Karayiğit, Osmaniye'nin Devlet Bahçeli Bulvarı'nda bulunan 1. ve 2. etap esnaflarını ziyaret etti. Halktan gördüğü ilgiye teşekkürlerini sunan Karayiğit, seçimleri CHP'nin kazanacağına olan inancının tam olduğunu belirtti.

Karayiğit, ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada, "Devlet Bahçeli bulvarında faaliyet gösteren esnaflarımızı ziyaret ederek, onlarla sohbet ettik. Misafirperverlikleri için herkese çok teşekkür ediyorum. Aldığımız destekle birlikte başarıya ulaşacağımıza inancım tam," dedi.

CHP A.Adayı Karayiğit, seçim kampanyası boyunca Osmaniye'nin çeşitli mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinlemeyi ve çözüm önerilerini sunmayı sürdüreceğini vurguladı. Halkla iç içe bir kampanya yürüten Karayiğit, özellikle gençler ve esnaflarla buluşmalarına ağırlık veriyor.

Karayiğit'in seçim çalışmaları, halkın yoğun ilgisi ve destekleriyle devam ederken, CHP'nin Osmaniye'deki seçim başarısı için önemli bir ivme kazandığı gözlemleniyor.

Burdur'da amatör futbol maçında arbede çıktı Burdur'da amatör futbol maçında arbede çıktı