Çenet DOĞAKA Toplantısında

Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı. Toplantıda bölgenin kalkınmasına katkı sağlayacak projeler, yatırım fırsatları ve iş birliği konuları değerlendirildi.

Osmaniye’de Suç Örgütü Operasyonu
Osmaniye’de Suç Örgütü Operasyonu
İçeriği Görüntüle

Çenet Doğaka Toplantısında3

Bölgesel Kalkınma Görüşüldü

Kahramanmaraş’ta düzenlenen DOĞAKA Yönetim Kurulu Toplantısı’nda, Doğu Akdeniz Bölgesi’nin kalkınmasına yönelik çalışmalar ele alındı.

Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet’in de katıldığı toplantıda, bölge illerini ilgilendiren projeler, yatırım imkanları ve kurumlar arası iş birliğini güçlendirecek başlıklar üzerinde duruldu.

Çenet Doğaka Toplantısında2

Yatırım Fırsatları Değerlendirildi

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde yapılan toplantıda, bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sunacak projeler gündeme alındı.

Toplantıda alınan kararların Osmaniye başta olmak üzere Doğu Akdeniz Bölgesi’ne değer katması temenni edildi.

Çenet Doğaka Toplantısında
Çenet’ten Kalkınma Vurgusu

Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet’in katılımıyla gerçekleşen toplantı, bölgesel kalkınma hedefleri doğrultusunda kurumlar arası iş birliğinin artırılması açısından önem taşıdı.

DOĞAKA Yönetim Kurulu Toplantısı’nın, Osmaniye ve bölge illerinde yeni proje ve yatırımlara katkı sağlaması bekleniyor.

Muhabir: Erdem Şimşek