Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi (ÇEKOM) Müdürlüğünde kalan çocuklar, Türkmen Beldesi'nde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Çekom Çocukları Türkmen Beldesinde Kahvaltıda Buluştu (1)Türkmen Beldesi'nde bulunan Veli Fidan Kahvaltı Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar, doğayla iç içe ve samimi bir ortamda keyifli vakit geçirdi.

Osmaniye’nin Bereketinden İncir Reçeli
Osmaniye’nin Bereketinden İncir Reçeli
İçeriği Görüntüle

Çekom Çocukları Türkmen Beldesinde Kahvaltıda Buluştu (5)Düzenlenen kahvaltı programıyla çocukların sosyal etkinliklere katılımı desteklenirken, unutulmaz anılar biriktirmeleri sağlandı.

Çekom Çocukları Türkmen Beldesinde Kahvaltıda Buluştu (6)Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, çocuklara ev sahipliği yapan ve programa katkı sunan Gülcihan Aysan Fidan, Yusuf Fidan ve Burçin Fidan Binboğa'ya misafirperverlikleri ve desteklerinden dolayı teşekkür edildi.

Çekom Çocukları Türkmen Beldesinde Kahvaltıda Buluştu (3)İl Müdürlüğü, çocukların sosyal gelişimlerini destekleyen etkinliklerin sürdürüleceğini belirtti.

Çekom Çocukları Türkmen Beldesinde Kahvaltıda Buluştu (4)Çekom Çocukları Türkmen Beldesinde Kahvaltıda Buluştu (2)

Muhabir: Resul Özdil