Osmaniye’nin Kadirli ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, ilçe esnafını ziyaret ederek talep ve sorunları yerinde dinledi. Gün boyu süren ziyaretlerde dükkânları tek tek gezen Başkan Olcar, esnafla sohbet edip çay içerek samimi buluşmalar gerçekleştirdi.

Başkan Olcar’dan Esnafa Yakın Temas 4“Ne Söyledilerse Notumuzu Aldık”

Ziyaretlere ilişkin değerlendirmede bulunan Başkan Olcar, esnafın dile getirdiği her konunun kendileri için önemli olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

“Esnaf kardeşlerimizi gezdik, dükkânlarında oturduk, çaylarını içtik, dertlerini dinledik. Ne söyledilerse notumuzu aldık, çözüm odaklı şekilde yolumuza devam ediyoruz. Allah hepsine hayırlı, bol ve bereketli kazançlar nasip etsin.”

Körce’den Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret
Körce’den Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret
İçeriği Görüntüle

Başkan Olcar’dan Esnafa Yakın Temas (2)Çözüm Odaklı Belediyecilik Vurgusu

Başkan Olcar, belediye olarak sahadan kopmadan, vatandaş ve esnafla birebir temas halinde çalışmayı önemsediklerini belirtti. Esnafın taleplerinin ilgili birimlerle değerlendirileceğini ifade eden Olcar, Kadirli’nin ekonomik ve sosyal yapısını güçlendirecek adımların kararlılıkla atılacağını söyledi.

Başkan Olcar’dan Esnafa Yakın Temas (1)Esnaftan Teşekkür

Ziyaretten memnuniyet duyduklarını dile getiren Kadirli esnafı ise, sorunlarını doğrudan iletme imkânı buldukları için Başkan Olcar’a teşekkür ederek, bu tür ziyaretlerin moral ve motivasyon açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

Muhabir: Resul Özdil