Başkan Tuncer: "Mezitli’nin daha yaşanabilir bir şehir olması için gerekli adımları attık" Başkan Tuncer: "Mezitli’nin daha yaşanabilir bir şehir olması için gerekli adımları attık"

Toplantının açılışında Başkan Kadıoğlu, yeni dönemin Bahçe ilçesine ve Bahçe halkına hayırlı olmasını dileyerek tüm meclis üyelerine çalışmalarda başarılar diledi.

Bahçe Belediyesi'nin İlk Meclis Toplantısı Gerçekleşti (5)Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda, komisyon ve encümen üyeliklerinin seçimleri yapıldı.

Bahçe Belediyesi'nin İlk Meclis Toplantısı Gerçekleşti (4)Başkan Kadıoğlu, Bahçe'ye hizmet etmek için meclis üyeleriyle birlikte el ele, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını belirtti. Adaletli, şeffaf, dürüst ve tasarruflu bir şekilde ilçeye hizmet etmeyi hedeflediklerini dile getiren Kadıoğlu, meclis üyelerine gösterdikleri sevgi, saygı ve hoşgörü için teşekkür etti.

Bahçe Belediyesi'nin İlk Meclis Toplantısı Gerçekleşti (3)Toplantı sonunda, alınan tüm kararların Bahçe için hayırlı olmasını temenni eden Başkan Kadıoğlu, meclisin ilçeyi güzel yarınlara taşıyacağına olan inancını ifade etti.

Muhabir: Resul Özdil