Böcekli Beldesi ne içme suyu kazandırmak için çalışan ekibe, beldede yaşayan kadınlardan destek geldi.

Yenifarsak Köyü’nden temiz içme su kaynağını şehre kazandırmak için çalışan Böcekli Belediye Başkanı Doğan Öztürk ve çalışan işçilere, Böcekli’de yaşayan kadınlar yemek yaparak sürpriz yaptı.

İçme suyu çalışmasının Yirminci kilometresi olan Sahiller mevkiinde çalışan işçilere, böcekli belediyesinden oklavasını, ununu, hamurunu alarak gelen kadınlar, destek vermek amacıyla çalışma sahasında etli kömbe yapıp ikram etti.

YILLARCA BİTMEYECEK İÇME SUYUNA KAVUŞACAĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ


Başkan Doğan Öztürk AA muhabirine yaptığı açıklamada, beldede ikamet eden annelerimiz, kardeşlerimizin yaptığı el emeği göz nuru yemekleri burada işçilerimizle birlikte yedik. Onlara bu güzel hediyelerinden dolayı teşekkür ederim, bizleri çok mutlu ettiler.


Öztürk açıklamasının devamında, Böcekli halkına yıllarca bitmeyecek içme su kaynağını kazandıracağımız için çok mutluyuz. Ekibimizle birlikte gece-gündüz çalışıyoruz. Otuz Sekiz kilometrelik içme su hattının  yirminci kilometresini bitirmek üzereyiz, şuan için her şey istediğimiz gibi gidiyor. Bu kalıcı proje sayesinde Böcekli beldesi bir daha içme su sıkıntısı çekmeyecek ifadelerini kullandı.