AK Parti Sumbas İlçe Başkanlığı, haftalık olağan teşkilat toplantısını İlçe Başkanı Hanifi Tutar başkanlığında gerçekleştirdi. Hanifi Tutar’ın AK Parti Sumbas İlçe Başkanı olduğu yakın tarihli kaynaklarda da yer alıyor.

İlçe teşkilatının açıklamasına göre toplantıya ilçe koordinatörleri, belediye başkanı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanları, Mehmetli Belde Kadın Kolları Başkanı, mahalle başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yapılan Çalışmalar Değerlendirildi

Haftalık toplantıda AK Parti Sumbas İlçe Teşkilatının bugüne kadar yürüttüğü çalışmalar ele alındı. Teşkilat mensupları gerçekleştirilen faaliyetler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Dolmuşçuların Dikkat Etmesi Gereken Unsurlar
Dolmuşçuların Dikkat Etmesi Gereken Unsurlar
İçeriği Görüntüle

İlçe Başkanlığı tarafından paylaşılan açıklamada, toplantının teşkilatın farklı kademelerinden yöneticilerin katılımıyla tamamlandığı belirtildi.

Gündemde Saha Çalışmaları Vardı

Toplantının bir diğer gündem maddesini önümüzdeki dönemde gerçekleştirilmesi planlanan saha çalışmaları oluşturdu. Yapılması gereken çalışmalar üzerinde değerlendirmelerde bulunulduğu kaydedildi.

Sumbas teşkilatının eylül ayı içerisinde gerçekleştirdiği bir başka haftalık toplantıda da ilçede yürütülen çalışmalar ve gelecek döneme ilişkin faaliyetlerin değerlendirildiği kamuoyuna yansımıştı.

Teşkilatın Farklı Kademeleri Toplantıya Katıldı

Toplantıda ilçe teşkilatının yanı sıra kadın ve gençlik kolları ile mahalle teşkilatlarının temsilcileri de yer aldı. Sumbas Belediye Başkanı Zeki Demiroğlu’nun görevi, AK Parti’nin güncel Osmaniye teşkilat sayfasında da yer alıyor.

AK Parti Sumbas İlçe Başkanlığının açıklamasında, haftalık toplantının yürütülen çalışmaların ve bundan sonraki saha faaliyetlerinin değerlendirilmesinin ardından tamamlandığı bildirildi.

Muhabir: Resul Özdil