Kadirli ilçesinde gerçekleşen ziyarette İlçe Başkanı Yalçıner Karakuş, Gençlik Kolları Başkanı Hakan Narcıoğlu, Belediye Başkan Adayı Mustafa Büyükbozdoğan ve parti teşkilatıyla bir araya gelen Gülsoy, Andırın Caddesi'ndeki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, İlçelerde Esnafları Ziyaret Etti (7)
Mehmetli ve Sumbas mahallelerinde de esnaf ziyaretlerini sürdüren Gülsoy, Mehmetli'de Fatih Seyitoğlu ile AK Belediyeciliğe, Sumbas'ta ise Zeki Demiroğlu ile yoluna devam etme kararlarını destekleyen vatandaşlarla bir araya geldi.
Ak Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, İlçelerde Esnafları Ziyaret Etti (10)Tosyalı Spor Kompleksi'nde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programına katılan Gülsoy, gençlik ve spor personeliyle bir araya gelerek birlikte vakit geçirdi.
Ak Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, İlçelerde Esnafları Ziyaret Etti (9)Akyar Caddesi'nde bulunan esnafları da ziyaret eden Gülsoy, hayırlı ve bereketli işler dileyerek esnafın talep ve önerilerini dinledi.
Ak Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, İlçelerde Esnafları Ziyaret Etti (8)AK Parti Osmaniye İl Başkanlığı'nda hemşehrileriyle bir araya gelen Gülsoy, vatandaşların talep ve önerilerini dikkatle dinledi.
Ak Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, İlçelerde Esnafları Ziyaret Etti (7)Son olarak, Osmaniye Özden Huzurevi'ni ziyaret eden Gülsoy, burada bulunan büyüklerimizi ziyaret ederek dualarını aldı.
Ak Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, İlçelerde Esnafları Ziyaret Etti (6)Gülsoy'un ziyaretleri Cumhuriyet Mahallesi'ndeki esnafların ziyaretiyle son buldu.

Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklandığı Kepez'de CHP'li Altekin başkan vekili seçildi Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklandığı Kepez'de CHP'li Altekin başkan vekili seçildi

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, İlçelerde Esnafları Ziyaret Etti (3)Ak Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, İlçelerde Esnafları Ziyaret Etti (2)Ak Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, İlçelerde Esnafları Ziyaret Etti (1)Ak Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, İlçelerde Esnafları Ziyaret Etti (5)

Editör: Ersin ŞİMŞEK