Yanık, bugün Osmaniyemizin kamu kurum ve kuruluş yetkilileriyle bayramlaşarak güne başladıklarını belirtti.

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Derya Yanık Bayram Coşkusunu Osmaniye'de Yaşadık (4)Osmaniyemizin değerli yetkilileriyle bir araya gelerek bayramlaşma programına katılan Yanık, Valiliğimizin ev sahipliğinde gerçekleşen bu buluşmanın önemine vurgu yaptı. Bayramın manevi atmosferinde bir araya gelmenin önemine değinen Yanık, Osmaniye'deki bu güzel gelenekleri yaşatmanın ve paylaşmanın mutluluğunu dile getirdi.

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Derya Yanık Bayram Coşkusunu Osmaniye'de Yaşadık (3)Yanık'ın ifadeleriyle Osmaniye'de gerçekleşen bu anlamlı bayramlaşma programı, birlik ve beraberlik duygularının yoğun olarak yaşandığı bir atmosferde geçti.

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Töre, Antalya Valiliğini ziyaret etti KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Töre, Antalya Valiliğini ziyaret etti

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Derya Yanık Bayram Coşkusunu Osmaniye'de Yaşadık (2)Kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelerek bayram sevincini paylaşan Yanık ve diğer katılımcılar, Osmaniye'nin sosyal dokusunu güçlendiren bu tür etkinliklerin önemine dikkat çekti.

Muhabir: Mustafa Düzenli