AK Parti Düzici İlçe Başkanı Turgut Kararmaz, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Antalya’da düzenlenen Akdeniz Bölgesi Strateji Toplantısına katıldı. Toplantının ilk günü verimli geçti ve teşkilat çalışmalarının istişaresiyle birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi hedeflendi.
Antalya’da 3 Gün Sürecek Toplantı
Toplantı, 3 gün boyunca sürecek şekilde planlanmış olup, çok sayıda konuşmacı ve katılımcının yer aldığı etkinlikte teşkilatın hedefleri ve çalışma planları ele alınıyor. İlçe başkanları ve İl Başkan Mehmet Sadi Binboğa da toplantıya katılım sağladı.

Teşkilat Birliği ve Hedefler
Turgut Kararmaz, toplantıya katılım ile ilgili yaptığı açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde güçlü teşkilat anlayışıyla, hedeflerimize daha emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Katılımcılara Teşekkür
Kararmaz, toplantının düzenlenmesinde emeği geçen tüm teşkilat üyelerine teşekkür ederek, birlik ve beraberliğin güçlendirilmesinin önemine dikkat çekti. Toplantının, bölge teşkilatlarının koordinasyonunu artırması ve stratejik hedeflerin paylaşılması açısından büyük katkı sağlayacağı vurgulandı.




