Park 328 Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen sergide, Türkiye genelinde gerçekleştirilen 15 Temmuz temalı afiş ve slogan yarışmasında dereceye giren eserler de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.
Sergide yer alan eserler hakkında bilgi veren Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi Resim Öğretmeni Fatma Özer Demir, yarışmada derece elde eden çalışmaların 15 Temmuz'un anlam ve önemini gelecek nesillere aktarmayı amaçladığını söyledi.

Demir, öğrencilerin hazırladığı afiş ve slogan çalışmalarında demokrasiye sahip çıkma, milli birlik ve beraberlik ruhu ile vatan sevgisini sanatın diliyle anlatmaya çalıştıklarını ifade etti.
15 Temmuz'un yalnızca bir tarih değil, milletin ortak hafızasında önemli bir dönüm noktası olduğuna dikkat çeken Demir, bu tür etkinliklerin gençlerin milli ve manevi değerleri daha iyi kavramalarına katkı sunduğunu belirtti.
Sergide yer alan eserlerin ziyaretçiler tarafından ilgiyle incelendiğini dile getiren Demir, öğrencilerin emeklerinin vatandaşlarla buluşmasından büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.
Park 328 AVM'de düzenlenen 15 Temmuz temalı sergide, darbe girişimi sırasında yaşananları anlatan fotoğrafların yanı sıra Türkiye genelinde dereceye giren afiş ve slogan çalışmaları da ziyaretçilerin beğenisine sunulurken, serginin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında belirli bir süre daha ziyaret edilebileceği belirtildi.


