Bordo-mavililerin, Al Hilal forması giyen Uruguaylı golcü Darwin Nunez’i kiralık olarak kadrosuna katmak üzere anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

Trabzonspor, yeni sezon öncesinde transfer piyasasının en hareketli takımlarından biri olmayı sürdürüyor. Hücum hattını güçlendirmek isteyen bordo-mavililer, dünya futbolunun önemli golcülerinden Darwin Nunez için harekete geçti.

İtalyan gazeteci Sacha Tavolieri'nin aktardığı bilgilere göre Trabzonspor ile Suudi Arabistan ekibi Al Hilal, Uruguaylı futbolcunun transferi konusunda anlaşmaya vardı.

Darwin Nunez kiralık olarak geliyor

Tarafların anlaşmaya varmasının ardından Darwin Nunez’in önümüzdeki sezonu kiralık olarak Trabzonspor’da geçirmesi bekleniyor.

Transferin resmiyet kazanması için son detayların tamamlanmasının ardından Uruguaylı yıldızın Türkiye’ye gelerek sağlık kontrollerinden geçmesi ve resmi imzayı atması bekleniyor.

Darwin Nunez1

Salah ve Nunez yeniden buluşuyor

Darwin Nunez transferi gerçekleşirse Trabzonspor’da dikkat çeken bir buluşma da yaşanacak.

Uruguaylı yıldız, İngiliz devi Liverpool’da uzun süre birlikte forma giydiği Mohamed Salah ile bu kez Trabzonspor forması altında yeniden takım arkadaşı olacak.

Diego Carlos Yeniden Como’ya mı Dönüyor?
Diego Carlos Yeniden Como’ya mı Dönüyor?
İçeriği Görüntüle

İki yıldızın yeniden aynı takımda buluşacak olması, transferin en dikkat çeken ayrıntılarından biri olarak öne çıkıyor.

Darwin Nunez-1

Trabzonspor’da transfer harekâtı sürüyor

Şampiyonluk hedefi doğrultusunda kadrosunu güçlendiren Trabzonspor, Nunez transferiyle birlikte yaz dönemindeki önemli hamlelerinden birine daha imza atmış olacak.

Bordo-mavililerin kadrosuna kattığı belirtilen isimler arasında Aral Şimşir, Ernest Muçi, Noah Saviolo, Sidny Lopes Cabral, Rene Mitongo, Cenk Özkacar, Melih Kabasakal, Mohamed Salah, Ruslan Malinovskyi, Samet Akaydin, Metehan Mimaroğlu ve Thierry Karadeniz gibi oyuncular yer alıyor.

Muhabir: Suğra İrem Yıldız