Osmaniyeli Halil Akyıldız Eşi İçin Canlı Yayına Çıktı

Cennet Osmaniye’ye Dönmeyi Kabul Etti

Osmaniye’den televizyon programına katılan Halil Akyıldız, 18 yıllık eşi Cennet Akyıldız’ın 28 Temmuz 2026’dan bu yana evden ayrıldığını belirterek yardım istedi. Canlı yayında Cennet’e ve yanında bulunduğu Serhan Koç’a ulaşıldı. Görüşmelerin ardından Cennet, Osmaniye’ye dönmeyi kabul etti.

Osmaniye’de yaşayan Halil Akyıldız, eşinin evden ayrılmasının ardından televizyon programına başvurarak yardım istedi. Akyıldız, 18 yıldır evli olduğu eşi Cennet Akyıldız’ın 28 Temmuz 2026 tarihinde evden ayrıldığını, yanında iki kız çocuğunu da götürdüğünü söyledi. Yapıştırılan metin

Canlı yayında konuşan Halil Akyıldız, o sırada şehir dışında çalıştığını, eşinin evden ayrıldığını yakınlarından öğrendiğini belirtti. Eşinin Alanya’ya gittiği bilgisini aldığını söyleyen Akyıldız, sonrasında çocuklarına ulaşmaya çalıştığını anlattı. Yapıştırılan metin

Osmaniyeli Halil Akyıldız Eşini Canlı Yayında İkna Etti (2)

“Eşim kandırılmış olabilir” iddiası

Halil Akyıldız, eşinin sosyal medya üzerinden Serhan Koç isimli kişiyle tanıştığını öne sürdü. Akyıldız, eşinin zihinsel engel raporu bulunduğunu belirterek, bu nedenle kandırılmış olabileceğini düşündüğünü ifade etti.

Canlı yayında Akyıldız’ın bu yöndeki anlatımlarının kendi iddiaları olduğu belirtilirken, eşinin sağlık durumuna ilişkin resmi belgelerin ayrıntıları programda kamuoyuyla paylaşılmadı. Yapıştırılan metin

İki kız çocuğunu geri aldı

Halil Akyıldız’ın anlatımına göre Cennet Akyıldız, evden ayrılırken 7 yaşındaki Fatma Nur ile 4 yaşındaki Zeynep’i de yanında götürdü.

Akyıldız, daha sonra yakınlarının da devreye girmesiyle çocukları teslim aldığını ve Osmaniye’ye geri getirdiğini söyledi.

Programda çocukların Alanya’da bulundukları döneme ilişkin çeşitli iddialar da gündeme getirildi. Akyıldız, çocuklarının evde yalnız bırakıldığını ve yeterince ilgilenilmediğini öne sürdü. Bu iddialara ilişkin bağımsız veya resmi bir doğrulama programda sunulmadı. Yapıştırılan metin

3 bin lira para iddiası

Canlı yayında gündeme gelen bir başka konu ise Halil Akyıldız’ın, Serhan Koç’un kendisinden 3 bin lira para istediği yönündeki iddiası oldu.

Akyıldız, söz konusu paranın eşi ve çocuklarının geri gönderilmesi için istendiğini savundu. Serhan Koç ise canlı yayında bu suçlamaları kabul etmedi ve olayın anlatıldığı şekilde gerçekleşmediğini söyledi.

Tarafların para talebi konusunda farklı beyanlarda bulunduğu görülürken, programda bu konuda doğrulanmış bir adli karar veya resmi belge paylaşılmadı. Yapıştırılan metin

Osmaniyeli Halil Akyıldız Eşini Canlı Yayında İkna Etti (3)

Cennet Akyıldız canlı yayına bağlandı

Program ekibi, canlı yayın sırasında Cennet Akyıldız’a telefonla ulaştı.

Cennet, Serhan Koç ile sosyal medya üzerinden tanıştığını ve bir süredir Alanya’da bulunduğunu doğruladı. Evliliğiyle ilgili sorunlar yaşadığını anlatan Cennet, bazı konularda eşinden ayrılmak istediğini söylediğini ifade etti.

Program sunucusunun, “Osmaniye’ye dönmek istiyor musun?” yönündeki sorusuna olumlu yanıt veren Cennet, ailesinin yanına dönmeyi kabul ettiğini açıkladı. Yapıştırılan metin

Serhan Koç da yayına katıldı

Canlı yayında Cennet’in yanında bulunduğu belirtilen Serhan Koç da telefona bağlandı.

Koç, Cennet’i kaçırmadığını, Cennet’in kendi isteğiyle yanına geldiğini savundu. Cennet’in kendisine eşinden ayrılacağını söylediğini ifade eden Koç, olayın içinde kendisinin de zor durumda kaldığını dile getirdi.

Koç, Cennet’in Osmaniye’ye dönmesine karşı çıkmadığını ve dönüşüne engel olmayacağını söyledi.

Eşler canlı yayında konuştu

Canlı yayının dikkat çeken anlarından biri de Halil Akyıldız ile Cennet Akyıldız’ın telefon üzerinden doğrudan konuşması oldu.

Halil Akyıldız, eşine eve dönmesini istediğini söyledi. Cennet ise dönüş konusunda bazı şartlarını dile getirdi.

Cennet’in, kayınvalidesiyle aynı evde yaşamak istemediğini belirtmesi üzerine Halil Akyıldız ayrı bir ev tutmayı kabul etti.

Canlı yayındaki konuşmada çift, bazı konularda anlaşmaya varırken Cennet Osmaniye’ye döneceğini ifade etti. Yapıştırılan metin

Osmaniyeli Halil Akyıldız Eşini Canlı Yayında İkna Etti (4)

“Dört çocuğumuz var, ailemi kurtarmak istiyorum”

Halil Akyıldız, program boyunca eşinden boşanmak istemediğini ve dört çocuklarının bulunduğunu belirterek ailesini yeniden bir araya getirmek istediğini söyledi.

İnşaat işçisi olduğunu ve zaman zaman şehir dışında çalıştığını ifade eden Akyıldız, çocuklarının geleceği için Cennet’in Osmaniye’ye dönmesini istediğini dile getirdi.

Akyıldız, eşinin dönüşünün ardından ayrı bir ev tutacağını ve aile içindeki sorunları çözmeye çalışacağını belirtti.

Dönüş için bilet organizasyonu yapılacak

Programın ilerleyen bölümünde sunucu tarafından Cennet Akyıldız’ın Osmaniye’ye dönüşü için bilet ve ulaşım organizasyonu yapılacağı açıklandı.

Cennet de canlı yayında dönüş kararını teyit etti. Program sunucusu, telefonların açık tutulmasını ve dönüş sürecinin takip edileceğini söyledi.

Böylece yaklaşık iki aydır eşini aradığını belirten Osmaniyeli Halil Akyıldız’ın başvurusu, canlı yayında önemli bir gelişmeye sahne oldu. Yapıştırılan metin

Osmaniyeli Halil Akyıldız Eşini Canlı Yayında İkna Etti (1)

Aile içi şiddet iddiaları da gündeme geldi

Yayın sırasında tarafların geçmişte yaşadığı sorunlara ilişkin karşılıklı iddialar da dile getirildi.

Cennet Akyıldız, Halil Akyıldız ile zaman zaman tartıştıklarını ve psikolojik baskı yaşadığını öne sürdü. Halil Akyıldız ise eşine yönelik ağır bir fiziksel şiddet uygulamadığını savundu.

Programda kayınvalide ile Cennet arasındaki sorunlar da gündeme gelirken, Cennet’in dönüş için en önemli şartlarından biri ayrı bir evde yaşamak oldu.

Bu beyanların tarafların canlı yayındaki anlatımları olduğu ve haklarında doğrulanmış bir yargı kararı sunulmadığı özellikle önem taşıyor. Yapıştırılan metin

Osmaniye’ye dönüş süreci takip edilecek

Canlı yayın sonunda Cennet’in Osmaniye’ye dönmeyi kabul etmesi üzerine program ekibinin ulaşım sürecini organize edeceği belirtildi.

Halil Akyıldız ise eşinin dönüşünün ardından çocuklarıyla birlikte yeniden bir aile düzeni kurmak istediğini söyledi.

Olayın bundan sonraki sürecinde Cennet’in Osmaniye’ye dönüp dönmeyeceği ve çiftin birlikte yaşamaya devam edip etmeyeceği merak konusu oldu.

Muhabir: Resul Özdil