Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) Hizmetinin Etkinliğinin Artırılması Okul Destek Projesi kapsamında desteklenen çocuklara yönelik Sumbas'ın Bağdaş Yaylası'nda piknik etkinliği düzenledi. Programa Sumbas Kaymakamı Hakan Kara ile Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Naci Yılmaz da katılarak çocuklarla yakından ilgilendi.

Osmaniye Sumbas'ta Naci Yılmaz Çocuklarla Buluştu-1Doğayla İç İçe Anlamlı Etkinlik

"Aileden Topluma Sosyal Hizmet Buluşmaları" kapsamında gerçekleştirilen programda çocuklar, doğanın eşsiz atmosferinde çeşitli oyunlar oynayarak sosyal ve sportif etkinliklere katıldı. Eğlenceli anların yaşandığı organizasyonda çocukların hem fiziksel hem de sosyal gelişimlerine katkı sağlayacak faaliyetlere yer verildi.

Osmaniye Sumbas'ta Naci Yılmaz Çocuklarla Buluştu-2Çocukların Sosyal Gelişimine Destek

Etkinlik boyunca çocuklarla sohbet eden Kaymakam Hakan Kara ve İl Müdürü Naci Yılmaz, onların mutluluğuna ortak oldu. Düzenlenen piknik programının, çocukların arkadaşlık bağlarını güçlendirmesi, sosyal becerilerini geliştirmesi ve doğayla iç içe kaliteli zaman geçirmelerine katkı sağlaması hedeflendi.

Osmaniye Sumbas'ta Naci Yılmaz Çocuklarla Buluştu-3SED Projesiyle Çocuklara Destek Sürüyor

Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yürütülen SED Hizmetinin Etkinliğinin Artırılması Okul Destek Projesi kapsamında çocukların eğitim, sosyal ve kişisel gelişimlerine yönelik çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Osmaniye Sumbas'ta Naci Yılmaz Çocuklarla Buluştu-4

İl Müdürü Naci Yılmaz'a Aksa Doğalgaz Ziyareti
İl Müdürü Naci Yılmaz'a Aksa Doğalgaz Ziyareti
İçeriği Görüntüle

Kurum yetkilileri, benzer etkinliklerle çocukların hem sosyal hayata katılımlarını artırmayı hem de unutamayacakları güzel anılar biriktirmelerini amaçladıklarını belirtti.

Muhabir: Enes şimşek