Mehmet Fatih Özdokur, idealleri olan çalışkan bir Osmaniye sevdalısıdır; şehri için daha çok önemli roller üstlenecektir.

Bundan yıllar önce ismini ilk duyduğumda bana, Mustafa Yıldızdoğan ve Ahmet Şafak dinleyen dünyadan bihaber bir genç olduğu empoze edilmişti. Sonrasında idealleri olan, çalışkan bir Osmaniye sevdalısı bir isim olduğu gerçeğini kendim deneyimleyerek öğrendim.

Öyle ya, insan bilmediğine düşmandır. Ben düşman olmadım ama uzak durdum. Zamanla edebi muhabbetler, sosyal muhabbetler, hayata dair ne varsa iki demli çay eşliğinde konuştuk. İkimizin de ortak derdi de sevdası da aynıydı. Elbette dünya görüşlerimiz taban tabana zıttı. Dertte, sevdada Osmaniye olunca görüşler bir kenarda kaldı.

Sonrasında 2017 Nisan ayında "Açık Destek" isimli kısa bir makale kaleme aldım. Vay efendim "solcu biri destek veriyorsa bunda bir sıkıntı vardır" dedikodusu kulaktan kulağa yayıldı bize de çınlaması kaldı. Açıkçası sonradan da tınlaması..!

Yıllar geçti ben yaşlandım ama Özdokur hep genç kaldı. Sırrını hiç söylemedi ama eski fotoğraflarına bakıyorum da ama  hiç yaşlanmıyor. Devamında MHP Osmaniye Merkez İlçe Başkanı oldu. O zaman ne dediğimi dostlarım daha iyi anlamış oldu! Hep kullandığım bir deyim vardır "Perşembe'nin gelişi, Çarşamba'dan bellidir" haklı çıktım.

Gece gündüz demeden gitmedik düğün, cenaze bırakmayan Özdokur ve ekibi Osmaniye'de MHP oylarının artmasında ciddi katkı sundular. Gençler onu örnek aldı ve herkes MHP'nin Milletvekili adayı olacağına kesin gözüyle bakılıyordu. Olmadı. Partisi sıralamaya koymadı. "Küser bir kenara çekilir" diye düşünenler olsa da durmadı yoluna devam etti.

2024 Mahalli idareler seçimlerinde Belediye Meclis MHP aday listesinde gördüğüm iki Fatih vardı. Özdokur ve Eroğlu. Çevremdeki yakın dostlarıma kullandığım cümle netti "MHP maça 1-0 önde başlıyor" Her iki Fatih'te meclise girip Osmaniye dertleri ile hemhal olmaya başladılar.

Mehmet Fatih Özdokur'un Belediye başkan yardımcısı olduğunu öğrendim. Çok sevindim. Biliyorum ki bazı haramzadeler bu atamaya çok üzüldüler. Ama Ben biliyorum ki Özdokur Osmaniye halkının ali menfaatleri için adalet terazisinin dengesini çok iyi kuracak. Çünkü "Perşembe'nin gelişi, Çarşamba'dan bellidir"

Not: Bu yazı benim tanıdığım Özdokur'u tanımayanlar için yazıldı. Köşeyi okuyanlardan içinden şeytanlık geçiren varsa: Yok, o kişi ben değilim. Yaptığım tek iş gazetecilik!