Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Merkez İlçe Başkanlığı, sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretleri kapsamında Çıldır Ailesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile bir araya geldi.
MHP Osmaniye Merkez İlçe Başkanı Yener Tuncer ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette, kentteki güncel gelişmeler, vatandaşların ihtiyaçları ve Osmaniye'nin geleceğine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.
Görüşmede birlik, beraberlik ve toplumsal dayanışmanın önemi üzerinde durulurken, Osmaniye'nin gelişimine ilişkin karşılıklı fikir alışverişi gerçekleştirildi.
Başkan Yener Tuncer'den Dernek Ziyareti
MHP Osmaniye Merkez İlçe Başkanı Yener Tuncer, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çıldır Ailesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.
Dernek yönetimi ve üyeleriyle gerçekleştirilen buluşmada, Osmaniye'deki sosyal yaşam ve kentin ihtiyaçları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretin önemli gündem maddelerinden birini, şehirde birlik ve beraberlik anlayışının güçlendirilmesi oluşturdu.
Osmaniye'nin Sorunları ve Geleceği Konuşuldu
Gerçekleştirilen ziyarette, Osmaniye'nin mevcut durumu ve geleceğine yönelik değerlendirmeler yapıldı.
Kentte yaşayan vatandaşların beklentileri ve ihtiyaçları ele alınırken, Osmaniye'nin gelişimi için farklı görüşlerin paylaşılmasının önemi vurgulandı.
MHP heyeti ile dernek temsilcileri arasında karşılıklı istişarelerin yapıldığı buluşmada, toplumsal dayanışma konusu da gündeme geldi.
Birlik ve Dayanışma Vurgusu
Çıldır Ailesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde gerçekleştirilen ziyaret, sivil toplum kuruluşlarıyla iletişim ve dayanışma açısından önem taşıdı.
Aile dernekleri ve yardımlaşma kuruluşları, üyeleri arasındaki sosyal bağların korunması ve dayanışma kültürünün sürdürülmesinde önemli rol oynuyor.
MHP Osmaniye Merkez İlçe Başkanlığı da ziyaret kapsamında birlik ve beraberlik konularına dikkat çekti.
MHP Osmaniye Merkez İlçe Başkanlığından Açıklama
MHP Osmaniye Merkez İlçe Başkanlığı, ziyaretin ardından resmî sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Merkez İlçe Başkanımız Sayın Yener Tuncer ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Çıldır Ailesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ettik.
Gerçekleştirdiğimiz ziyarette, birlik, beraberlik ve dayanışma konularının yanı sıra şehrimizin mevcut durumu, ihtiyaçları ve geleceğine yönelik değerlendirmelerde bulunduk. Osmaniye'mizin gelişimi ve hemşehrilerimizin beklentileri üzerine karşılıklı fikir alışverişi gerçekleştirdik."
Dernek Yönetimine Teşekkür
MHP Osmaniye Merkez İlçe Başkanlığı, ziyaret sırasında gösterilen ilgiden dolayı Çıldır Ailesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimine ve üyelerine teşekkür etti.
Paylaşımda, dernek yönetiminin nazik ev sahipliği ve samimi misafirperverliğinden duyulan memnuniyet dile getirildi.
Ziyarette alınmış somut bir karar veya planlanan ortak projeye ilişkin ise açıklamada bilgi verilmedi.



