Erzin Kaymakamı Yunus Emre Akpınar, Şükrüpaşa Mahallesi Muhtarı İsmail Hakkı Güngür’ü ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette mahallede yürütülen çalışmalar ile vatandaşların ihtiyaç ve talepleri ele alındı.

Mahallenin ihtiyaçları değerlendirildi

Kaymakam Yunus Emre Akpınar’ın Şükrüpaşa Mahallesi Muhtarı İsmail Hakkı Güngür’e gerçekleştirdiği ziyarette, mahallenin mevcut durumu hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Görüşmede mahallede devam eden çalışmaların yanı sıra vatandaşlardan gelen talepler ve ihtiyaçlar değerlendirildi. Mahalle sakinlerinin günlük yaşamını doğrudan ilgilendiren konuların ele alındığı ziyarette, çözüm bekleyen hususlar hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Hatay'da sahte dolarla dolandırıcılık yaptığı iddia edilen 3 zanlı tutuklandı
Hatay'da sahte dolarla dolandırıcılık yaptığı iddia edilen 3 zanlı tutuklandı
İçeriği Görüntüle

Kaymakam Akpınar’dan Muhtar Güngür’e ziyaret-1Yerel hizmetler için istişare

Mahalle muhtarlarıyla gerçekleştirilen görüşmeler, yerel düzeyde vatandaşların taleplerinin ilgili kurumlara aktarılması ve hizmetlerin ihtiyaçlara göre şekillendirilmesi açısından önem taşıyor.

Kaymakam Akpınar’ın ziyaretinde de Şükrüpaşa Mahallesi’ne ilişkin konuların doğrudan değerlendirilmesine imkan sağlandı. Mahallede yürütülen çalışmaların durumu ve vatandaşların beklentileri konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret, mahalledeki ihtiyaçların yerinde değerlendirilmesi ve kamu hizmetlerinin etkin şekilde sürdürülmesine yönelik istişarelerle tamamlandı.

Muhabir: Enes şimşek