Düziçi ilçesindeki vatandaşlar, belediye başkanlığı için yeni bir umutla bakıyor. İlçenin sevilen ismi İsmet Topal, geçtiğimiz seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Düziçi Belediye Başkanı aday adayı olarak açıklanmış Cumhur İttifakı içerisinde alınan karar çerçevesinde listelerin teslime dakikalar kala genel merkez kararıyla adaylıktan çekilmişti.
Düziçi halkı, belediyenin daha önceki dönemlerdeki hizmetlerden yoksun kaldığını ve artık ilçenin gelişmesini ve iyileşmesini istiyor.
İlçenin dışındaki güzel hizmetleri gördükten sonra, yerel yönetimlerden de aynı standartları bekliyorlar.
İsmet Topal, halkın içinden çıkmış bir isim olarak, yıllardır ilçeye hizmet etmek için hazır olduğunu görülüyor.
Düziçi'nin önde gelen isimleri ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları, toplumun nabzını tutan, yerel ihtiyaçları anlayan ve halkın güzel hizmetlere layık olduğuna inananlar İsmet Topal'ı destekliyor. Topal, MHP'den belediye başkanlığı için aday adayı olurken, ilçe halkının da büyük bir umutla desteklediği bir isim haline geldiği gözlemleniyor.
Düziçi halkı, İsmet Topal'ı "Halkın Adayı" olarak görenler onun ilçeye güzel hizmetler getireceğine olan inançlarıyla destekliyor. İlçe için bir değişim zamanının geldiği ve İsmet Topal'ın bu değişimi başarabileceği genel bir kanaat olarak halk arasında kabul görüyor.
Düziçi'nin yaklaşan yerel seçimlerinde, İsmet Topal'ın büyük bir oy farkıyla kazanacağına inanan destekçileri, ilçenin daha iyi bir geleceğe sahip olacağına olan umutlarını dile getiriyor.
Düziçi'nin "Halkın Adayı" olarak bilinen İsmet Topal, ilçenin kalkınması ve gelişmesi için çalışacak bir lider olarak görülüyor.