• DOLAR 32,23 %0.19
  • EURO 35,15 %0.12
  • ALTIN 2.471,56 %0.15
  • BİST100 10.160 %0.01
  • BITCOIN 66.204 %5.3
  • ETHERIUM 3.001 %3.06
24°

Meteoroloji Haberleri

meteoroloji haberleri ve güncel meteoroloji gelişmeleri, meteoroloji ile ilgili tüm video, meteoroloji fotoğrafları ve meteoroloji haberleri Sabır Gazetesi | Osmaniye ve Türkiye Haberleri sitemizde


Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, ülkemiz genelinde hava parçalı ve çok bulutlu olacak.

Genel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, ülkemizin genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim.

Genel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 45 il için sarı kod vererek kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Yağışların bu gece Marmara ve Ege'de etkili...

Genel

Osmaniye'de şiddetli yağış, buğday ve arpa başaklarını zarara uğrattı. Çiftçiler büyük kayıplar yaşıyor.

Genel

Mart ayının sonlarına yaklaşırken, ülkemizde soğuk hava etkisini sürdürüyor. Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, hafta sonu için kar yağışı...

Genel
Genel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün ülkede önemli bir uyarıda bulunarak, birçok bölgede yağış ve çığ tehlikesine dikkat çekti.

Genel

Japonya'nın deprem uyarı sisteminin çalışma prensipleri, farklı coğrafyalardaki deprem riskleriyle karşılaştırılması ve Türkiye'deki uzmanların bu sistemle ilgili görüşleri inceleniyor.

Genel

Meteoroloji tahminlerine göre, yeni haftanın ilk üç gününde yurdun büyük bölümünde yağış beklenmiyor. Salı gününden itibaren kuzey ve batı kesimlerde...

Genel

Meteoroloji uyarısı sonrası Ege Denizi'nde çıkan fırtına, Çanakkale'de ve BUDO'nun bazı seferlerinde iptallere neden oldu. Detaylar şu şekilde:

Genel

"Soğuyan Hava Türkiye'yi Sarstı: Hafta Sonu 7 İlde Kuvvetli Sağanak Yağış Alarmı! Meteoroloji'den Gelen Son Rapor Detayları İle Haberimizde.

Genel

Meteoroloji'nin güncel değerlendirmelerine göre, bugün ülke genelinde yoğun yağış beklenirken, 14 il için sarı ve turuncu kodlu uyarılar yapıldı.

Geçen Yıl Bugün