Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) Yönetim Kurulu üyeleri, Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörü Prof.Dr. Turgay Uzun’u ziyaret etti.

OKÜ Rektör Uzun, ziyarette yaptığı açıklamada, üniversitenin daha da gelişmesi için basın mensuplarının desteğine ihtiyaç olduğunu belirtti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Uzun, “Osmaniye’yi çok sevdim. İnsanları cana yakın. İnşallah, birlik beraberlik içerisinde üniversitemizi daha ilerilere taşıyacağız. Basın mensuplarımızın da desteğine ihtiyacımız var. Bu anlamda elimizden geldiğince gayret göstereceğiz. Güzel işler yapabilmek ve üniversitemizin tanıtımı açısından hep birlikte istişare içerisinde olacağız” dedi.

CGC Başkanı Ali Cihangir, yeni görevinde OKÜ Rektörü Uzun’a başarı diledi.

Üniversitenin kentin ortak değeri olduğunu, basın mensuplarının her zaman desteğe hazır olduğunu ifade eden Cihangir, “Cemiyet olarak üniversitemizi her zaman ön planda tutmak, tanıtımını yapmak ve cazibe merkezi olması için gayret göstermek ana hedeflerimiz arasında olmuştur. Bizler, etkinlik ve faaliyetlerimizde üniversite ile birlikte hareket etmek isteriz. Beklentimiz, OKÜ’nün basın kuruluşlarıyla irtibatlı olması ve bilgi akışının sürekliliğidir. Üniversitemizi önemsiyor ve değer veriyoruz. Gazetelerde, internet sayfalarında yapılacak haberlerle üniversitemizin gücüne güç katmak için her türlü desteğe hazırız” ifadelerini kullandı.

Ziyarette Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) Başkanı Ali Cihangir,
Yönetim Kurulu Üyeleri
Şükrü Tozluklu
Ümit Kahraman
Ahmet Doğru
Düziçi Sabır Gazetesi sahibi Ersin Şimşek yer aldı.

Cihangir, ziyaret sonunda Rektör Uzun’a CGC’nin yayın organı Güneysu Dergisi verdi. CGC Basın