Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Sturm Graz'ı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada sarı-lacivertli formayla ilk golünü atan Mason Greenwood, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Kadıköy'deki atmosferden övgüyle bahseden İngiliz yıldız, taraftar desteğinin kendilerine büyük güç verdiğini söyledi.

Fenerbahce 504358

İlk golünü değerlendiren Greenwood, "Rakipler attığım golü görüp önlem alacaktır. Çalıştığımız bir şey. Sahada nerede boşluk bulacağımı arıyorum. Marco çok iyi bir pas çıkardı ve ben de iyi bir şut attım. İlk golümü attığım için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Yeni sezona tam anlamıyla hazır olmadığını da belirten yıldız futbolcu, "Birkaç haftaya daha ihtiyacım var. Daha da iyi olacağım. Sonrasında yüzde 100 hazır hale geleceğim." diyerek performansını daha da yukarı taşıyacağının sinyalini verdi.

Trossard Son Anda Kadroya Eklendi! Oynayabilecek mi?
Trossard Son Anda Kadroya Eklendi! Oynayabilecek mi?
İçeriği Görüntüle

Talisca: "Takım Olarak Çok İyi Oynadık"

Karşılaşmada gol atan bir diğer isim Anderson Talisca ise galibiyetin takım oyununun eseri olduğunu belirtti.

Brezilyalı yıldız, "Beni değil bütün takımı tebrik etmemiz lazım. Takım olarak iyi oynarsanız bireysel performansınız da artar. Kendi performansımdan da mutluyum." sözleriyle takım arkadaşlarını öne çıkardı.

Fenerbahçe, aldığı 2-0'lık galibiyetle rövanş maçı öncesinde önemli bir avantaj elde ederken, Greenwood'un yükselen performansı sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandırdı.

Muhabir: Osman Tamer Metin