Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz, cuma namazını Şemun Karabacak Camii’nde kıldı. Namazın ardından vatandaşlarla bir araya gelen Kararmaz, hemşehrileriyle sohbet ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Düziçi İlçe Başkanı Kararmaz, Cuma Namazında BuluştuCuma namazı sonrasında gerçekleşen buluşmada Kararmaz, vatandaşlarla samimi bir ortamda sohbet ettiklerini ve hemşehrileriyle olan gönül bağlarını güçlendirdiklerini ifade etti. Kararmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda cuma gününün manevi atmosferine dikkat çekerek birlik ve beraberliğin önemini vurguladı.

Düziçi İlçe Başkanı Kararmaz, Cuma Namazında Buluştu1Cuma Namazının Ardından Vatandaşlarla Sohbet Etti

Şemun Karabacak Camii’nde kılınan cuma namazının ardından vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz, hemşehrileriyle sohbet etti. Cuma namazı sonrası gerçekleşen buluşma, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurulmasına ve karşılıklı sohbet edilmesine imkân sağladı.

Düziçi İlçe Başkanı Kararmaz, Cuma Namazında Buluştu3Kararmaz, paylaşımında hemşehrileriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu tür buluşmaların toplumsal bağların güçlenmesine katkı sunduğunu belirtti.

Düziçi İlçe Başkanı Kararmaz, Cuma Namazında Buluştu5Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi

Cuma namazının ardından yaptığı paylaşımda birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Kararmaz, “Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim, cumamızı mübarek eylesin” ifadelerini kullandı.

Düziçi İlçe Başkanı Kararmaz, Cuma Namazında Buluştu4AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz’ın paylaşımı, cuma namazı vesilesiyle vatandaşlarla gerçekleştirilen buluşmayı ve toplumsal dayanışmaya yönelik mesajını öne çıkardı.

Muhabir: Enes şimşek