Allah kimseyi akıl sağlığı ile sınamasın! Aman APHAS'a dikkat.

31 Mart seçimleri sonrası neredeyse sabaha kadar bütün haber kanallarını izledim, troll basın dahil. Elbette "basın" kelimesini mecazi anlamda kullanıyorum. AKP'nin haber bülteni demek daha doğru olur. Hatta "Haber Bülteni" ibaresi bile hatalı, "APHAS" tabiri olmalı. APHAS nedir? AKP'nin Pembe Haberler Servisi! Yandaş medya yerine APHAS, doğru bir terim olmalı.

Başlıkta da belirttiğim üzere, Cumhuriyet Halk Partisi ilk başta "abla" dediği Meral Akşener'den özür dilemeli! Onu tarihin karanlığına sonsuza dek bir daha çıkmamak üzere gönderdiği için. "Bana abla demeyin," diyordu Sayın Akşener. Artık demezler. Canını sıkma. İyi Parti'nin CHP sırtında nasıl bir kambur vazifesi yürüttüğünü bu seçimde herkes gördü. O yüzden ilk özür Meral Akşener'e.

İkinci özür, Altılı Masa'da oturup CHP kontenjanından Meclise vekil göndermek dışında herhangi bir katkı sunmayan diğer dört partiden tek tek özür dilemeli CHP. Kendi göbeğini kendi kesmesini becerebilmenin derin hazzını tekrar hissetti. Bir daha umarım aynı hatayı yapmaz.

Murat Kurum'dan kişi bazında özür dilemeli. Köftecilik mesleğinin önem ve ehemmiyetini Türk halkına hatırlattığı için ona çok şey borçlu olan CHP, mutlaka ondan da özür dilemeli. Sayesinde esnaflar gündeme geldi. Yakında "Kurum Köftecisi" ya da "Köfteci Murat" markalarının çıkacak olması da ayrı bir teşekkür sebebi. Öyle ya, yüzlerce kişiye istihdam sağlayacak.

Sonrasında APHAS, yani Yandaş, yani AKP'nin Pembe Haberler Servisine, yani Ahmet Hakan başta olmak üzere (Hiçbir seçim tahmini tutmadı) özür dilemeli. Ahmet Hakan deyince, nedense aklıma gelen ilk şey "Dayak cennetten çıkmadır" sözünün vücut bulmuş hali geliyor. Neyse, Ahmet Hakan başta olmak üzere bütün yandaş yazarlardan özür dilemeli. Beslendikleri kaynaklar tek tek azaldıkça ne yapacaklarını bilmeden sağa sola saldıran bu sözüm ona yazarlar, üç gündür akıllarına ne geliyorsa yazıyorlar. Hele bir Nedim Şener vakası var ki, akıllara zarar. Hürriyet Gazetesi'nde yazdıklarına bakar mısınız: "Ancak vatan haini Fetullahçı Terör Örgütü üyelerinin, bölücü terör örgütü PKK'nın destekçilerinin, Gazze'de soykırıma girişen İsrail'in, Türkiye ve Türk düşmanı Hollandalı ırkçı siyasetçi Geert Wilders'in ortaya çıkan seçim sonuçlarına sevinmesi ilginç değil mi?" Yani APHAS yazarı diyor ki, "Bunlar hain, vurun kahpeye." Bu APHAS yazarlarına baktıkça, Menemen'de teğmen Kubilay'ın kafasını kesen güruhu görüyorum. Aynı kafa. "Bizden olmayan haindir" bakış açısı. Bunlardan da çok özür dilemeli CHP.

Cüppeli Ahmet ve güruhunda da özür dilemeli. Bakın, Cüppeli'nin duaları gerçek oldu. Bu yüzden ona sıkça kızan CHP'li arkadaşlar derhal özür dilemeli. Bu saatten sonra onun dualarının ne kadar etkili olduğunu gördüğüm için, ben de onu takip edip, müritlik başvuru formunu doldurup göndereceğim. Bu arada merak edenler, YouTube'da "Cübbeli Ahmet Hoca'nın İmamoğlu duası" diye aratabilirler.

Sosyal medya trollerinden özür dilemeli. 70 küsür yaşındaki adamların bir ergen kafasıyla yazdıklarına baktıkça, geri kalan kısıtlı ömürlerinde onları üzdüğü için özür dilemeli. Hala beklentisi olanlar için de özür dilemeli. Ha, bir de Reis'in açıklamasından sonra "Bize de bir koltuk yok mu, Ey Yüce Reis?" diye ağzından sular akarak düne kadar ismini laf olsun diye andıkları reislerini, zikir çeker gibi sosyal medyada sayıklayanlardan da CHP'den özür dilemeli. 

En büyük özrü Sayın Erdoğan'dan dilemeli. Sen koca balkonu yıkat, ikramlıkları hazırlat, konuşmanın iki gün önceden provasını yap. Balkon konuşmasını dinlemek için gelecek olan yakınlara sahur programı hazırla, Emniyet'ten binlerce polis ve jandarmayı güvenlik için getirt. Prompter'ları kurdur, Emine Hanım'a yeni kıyafet al, balkona çıkacak olanları isim isim belirle, balkonun dayanıklılığını test ettir, CHP ve muhalefete edilecek hakaretleri tekrar tekrar ezberle, "Vatan Millet Sakarya" argümanlarını inci gibi hafızaya tane tane sırala. Sonra bütün bunlar boşa gitsin. Özür dilenmeli.

Olmadı be Özel, çok adamı üzdün. Şimdi bu troller nereye gidecek, nereye yapışacak, neler diyecek? Ha, bu APHAS yazarlarına bakarsan, Salı'dan itibaren ufaktan ufağa da Reisi satmaya başladılar bile.

Az kaldı, unutuyordum. Doğu Perinçek'e de teşekkür etmeyi unutmayalım. Baksana, üç ilde muhtarlık kazandığını canlı yayında kendi anlattı.

Allah kimseyi akıl sağlığı ile sınamasın! Aman APHAS'a dikkat.

Kalın sağlıcakla…

Not: “Ancak aptallar aynı hatayı iki kere yapıp farklı sonuçlar bekler” Anonim