AK Parti Kadirli teşkilatı, 7 Mart Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek ilçedeki köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyarette, yerel yönetimlerin sahadaki çalışmaları, vatandaşların ihtiyaçları ve muhtarların bölgeye ilişkin talepleri üzerine karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

Düziçi SHM’den Toprakkale’de Hane Ziyaretleri
Düziçi SHM’den Toprakkale’de Hane Ziyaretleri
İçeriği Görüntüle

Ziyarete AK Parti Osmaniye İl Kadın Kolları Başkanı Sultan Okur, AK Parti Osmaniye İl Gençlik Kolları Başkanı Veli Demirci, AK Parti Kadirli İlçe Başkanı Hakan Örtlek ve teşkilat mensupları katıldı.

Muhtarlarla gerçekleştirilen buluşmada, Kadirli ilçesine bağlı köy ve mahallelerin mevcut ihtiyaçları değerlendirilirken, vatandaşlardan muhtarlıklara iletilen talepler ve çözüm bekleyen konular da ele alındı.

Muhtarların talep ve önerileri dinlendi

Gerçekleştirilen görüşmenin ana gündemini köy ve mahallelerin ihtiyaçları oluşturdu. Muhtarlar, görev yaptıkları bölgelerde vatandaşlardan gelen talepler hakkında teşkilat yöneticilerine bilgi verdi.

Mahalle ve köylerde yaşanan sorunların yanı sıra vatandaşların kamu hizmetlerine ilişkin beklentileri de görüşmede gündeme geldi. Muhtarların sahada vatandaşlarla doğrudan temas halinde olması nedeniyle aktardıkları bilgi ve önerilerin yerel sorunların tespit edilmesi açısından önem taşıdığı belirtildi.

Toplantıda karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak, Kadirli'nin farklı bölgelerinde yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarının daha yakından takip edilmesinin önemine dikkat çekildi.

Köy ve mahallelerin ihtiyaçları masaya yatırıldı

Kadirli'nin geniş bir yerleşim alanına sahip olması nedeniyle köy ve mahallelerde farklı ihtiyaçların ortaya çıkabildiği ifade edilirken, muhtarlarla yapılan istişarelerin bu ihtiyaçların doğrudan sahadan öğrenilmesine katkı sağladığı değerlendirildi.

Muhtarlar tarafından dile getirilen talep ve öneriler dinlenirken, vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştıracak çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Gerçekleştirilen buluşmanın, teşkilat ile muhtarlar arasındaki iletişimin güçlendirilmesi ve ilçedeki sorunların daha yakından takip edilmesi açısından önemli olduğu belirtildi.

Muhtarlar vatandaş ile devlet arasında köprü

Ziyaret sırasında muhtarların, vatandaşların talep ve beklentilerinin ilgili kurumlara ulaştırılmasında önemli bir görev üstlendiği vurgulandı.

Köy ve mahallelerde vatandaşlarla sürekli iletişim halinde olan muhtarların, bölgelerindeki ihtiyaçları ve sorunları yakından bildikleri ifade edilirken, bu nedenle muhtarlarla gerçekleştirilen istişare toplantılarının önem taşıdığı kaydedildi.

AK Parti Kadirli teşkilatı tarafından gerçekleştirilen ziyarette, vatandaşların taleplerinin sahada takip edilmesi ve çözüm odaklı çalışmaların sürdürülmesi konusunda karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.

Mehmet Özdemir ve muhtarlara teşekkür

Ziyaretin ardından 7 Mart Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Özdemir ve dernek bünyesinde bulunan muhtarlara misafirperverlikleri nedeniyle teşekkür edildi.

AK Parti Kadirli teşkilatının muhtarlarla gerçekleştirdiği buluşma, karşılıklı görüş alışverişi ve istişarelerin ardından sona erdi.

Gerçekleştirilen ziyaretin, Kadirli'nin köy ve mahallelerinde yaşanan gelişmelerin doğrudan muhtarlardan dinlenmesine ve vatandaşların beklentilerinin daha yakından takip edilmesine katkı sağlaması hedefleniyor.

Muhabir: Enes şimşek