AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz, beraberindeki heyetle birlikte hayatını kaybeden Sultan Güzel için düzenlenen taziye merasimine katıldı.

Taziye merasiminde Başkan Kararmaz’a Başkan Vekili Mehmet Keskin, Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Selim Okur, AK Parti Düziçi İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri eşlik etti.

AK Parti Düziçi Başkanı Kararmaz’dan taziye-1Merhume Sultan Güzel’in ailesi ve yakınlarıyla bir araya gelen heyet, aileye başsağlığı ve sabır dileklerini iletti. Ziyarette acılı ailenin yanında oldukları ifade edilirken, merhumenin vefatından duyulan üzüntü dile getirildi.

AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz da yaptığı paylaşımda Sultan Güzel’e Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diledi.

Düziçili Bürokratın Yeni Görev Yeri İstanbul
Düziçili Bürokratın Yeni Görev Yeri İstanbul
İçeriği Görüntüle

Taziye ziyaretinde aile ve yakınlarının acısı paylaşılırken, merhumenin ruhuna dualar edildi. Başkan Kararmaz ve beraberindeki heyetin ziyareti, başsağlığı dileklerinin ardından sona erdi.

Muhabir: Enes şimşek