AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz, İrfanlı Mahallesi’nde hayatını kaybeden Hüsne Çalışkan’ın cenaze törenine katıldı. Kararmaz, merhumenin yakınlarının acısını paylaşarak aile ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.
İrfanlı Mahallesi’nde gerçekleştirilen cenaze programında merhume Hüsne Çalışkan dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye katılan vatandaşlar, Çalışkan’ın ailesi ve yakınlarının acısını paylaşarak taziyelerini iletti.
Kararmaz’dan Aileye Başsağlığı
Cenaze törenine katılan AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz, merhumenin ailesi ve yakınlarıyla bir araya gelerek başsağlığı dileklerini sundu. Kararmaz, acılı aileye sabır ve metanet temennisinde bulundu.
Kararmaz, yaptığı paylaşımda İrfanlı Mahallesi’nden Hüsne Çalışkan’ın cenazesine katıldığını belirterek merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diledi.
İrfanlı Mahallesi’nde Cenaze Töreni
Hüsne Çalışkan’ın vefatı, İrfanlı Mahallesi’nde üzüntüyle karşılandı. Cenaze töreninde merhume için dualar edilirken, ailesi ve yakınları da taziyeleri kabul etti.
Cenaze törenine katılan vatandaşlar, acılı aileyi yalnız bırakmayarak dayanışma örneği gösterdi. Mahalle sakinleri ve yakınları, merhumenin ardından duydukları üzüntüyü paylaşırken aileye destek oldu.
Turgut Kararmaz’dan Taziye Mesajı
AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz, merhume Hüsne Çalışkan için yayımladığı taziye mesajında, Allah’tan rahmet dileyerek ailesine ve yakınlarına sabır temennisinde bulundu.
Kararmaz, merhumenin mekânının cennet olması dileğinde bulunurken, Çalışkan’ın ailesine ve sevenlerine başsağlığı mesajını iletti.
Hüsne Çalışkan’ın cenazesi, dualar ve yakınlarının katılımıyla son yolculuğuna uğurlanırken, merhumenin ailesi ve sevenleri taziyeleri kabul etti.



