Mehmet Aydın'dan Erbakan Vurgusu
Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Engelli Vatandaşlar Başkan Yardımcısı ve İl Hatibi Mehmet Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Milli Görüş lideri merhum Necmettin Erbakan'ın dava anlayışını hatırlatan ifadeler kullandı.
"Ne Yaptıysak Allah Rızası İçin Yaptık"
Paylaşımında Erbakan'ın, "Bizim yolumuz fırka-i Naciye'dir, kurtuluş fırkasıdır" sözlerine yer veren Aydın, davadan ayrılan kişilere ilişkin Erbakan'ın, "Giden gitsin ama biz kimseyi bu davadan çıkaramayız. İsraf en büyük haramdır." anlayışını benimsediğini ifade etti.
Aydın, Erbakan'ın "Ne yaptıysak Allah rızası için yaptık" sözünün hayatının özeti olduğunu belirterek bu anlayışın kendileri için yol gösterici olduğunu kaydetti.
Mücadele Vurgusu Yaptı
Mehmet Aydın, açıklamasında mal ve canla Allah rızası için mücadele etmeye devam ettiklerini ifade ederek, "Sefer bizden, zafer Allah'tandır. Zafer yakındır, zafer inananlarındır." ifadelerine yer verdi.




