Düziçi’nde YILMAZ ailesine ait yeni bir eczane düzenlenen törenle açıldı. Yeşilova Mahallesi, Aydınlarım Caddesi 38/B 2 Nolu sağlık ocağı karşısındaki eczanenin açılışını Düziçi belediye başkanı Alper ÖNER yaptı. Açılışa Düziçi Belediye Başkanı Dr. Alper ÖNER, Siyasiler, İş adamları, Düziçi Eczane sahipleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.Açılış konuşmasını Düziçi Belediye Başkanı Dr. Alper ÖNER, Yılmaz Eczanemizin şifa getirmesini Düziçine hayırlı olmasını diledi.
Yılmaz Eczanesi Sahibi Muhammed YILMAZ ‘Bugün YILMAZ Ailesi olarak heyecanımızı paylaşmak için sizlerle bir aradayız, Eczanemizin açılış vesilesiyle bir araya geldiğimiz organizasyonumuza hepiniz hoşgeldiniz.Hayatıma anlam katan bu değerli mesleği seçmem de beni destekleyen ve her zaman yanında olduklarını hissettiren anneme ve babama , hayatımın her noktasında olduğu gibi Eczane açılışı sürecinde de bana çok destek olan, bana inanarak beni onurlandıran, beni cesaretlendiren, sabır ve hoşgörü gösteren canım kızım Aze ve Sevgili Eşim Ayşe Nur’a, bana eczacılık mesleğini sevdiren ve vizyonuyla sektöre liderlik eden Sevgili Eczacı Dostum Sayın Volkan ZAİMOĞLU’na, Türkiye’nin dört bir yanında bulunan ve mesleğimizin gelişmesi için Sevgili Alliance Ecza Deposunun değerli müdürleri Haldun ve Ali Bey’e, açılış törenimize katılarak bizi onurlandıran açılışımıza değer katan siz sevgili misafirlere teşekkürlerimi sunuyorum. YILMAZ, kaliteli hizmet vereceklerini de ifade ederek, “Düziçimiz hizmetin en iyisine layıktır.
Eczanemizin halkımıza faydalı olacağımızı düşünerek elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışacağız” dedi.Açılışta gelen misafirlere müzik dinletisi de dinletildi.
Sahipliğini Eczacı Muhammed YILMAZ’ın yaptığı eczanede her türlü tıbbi ilacın yanı sıra kişisel bakım ürünlerinden dermokozmetik ürünlere kadar birçok ürün bulunuyor.
Bizde Sabır Gazetesi olarak Muhammet YILMAZ’a hayır olsun dileklerimizi sunuyoruz..
Haber ve Fotoğraf: ENES ŞİMŞEK