Osmaniye İl Müftülüğü, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla kentte faaliyet gösteren engelli derneklerine ziyaret gerçekleştirdi. Program kapsamında engelli bireylerle bir araya gelen heyet, birlik ve dayanışma mesajları verdi.

Osmaniye’de Engelliler Haftası Kapsamında Dayanışma Ziyareti (3)Engelli Derneklerine Ziyaret Gerçekleştirildi

Engelliler Haftası kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlerde, Altı Nokta Körler Derneği, İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği ile 7 Ocak Engelliler Spor Kulübü ve Derneği ziyaret edildi.

Ziyaret programına İl Müftü Yardımcısı Eyüp Bucan’ın yanı sıra Şube Müdürü Muhsin Yeşildemir, Kadın Engelli Koordinatörü Sultan Yıldız, Erkek Engelli Koordinatörü İshak Akkan ve ADRB Vaizi Zeynep Yılmaz katıldı.

OKÜ’de Voleybol Heyecanı: Voley Fest Başlıyor
OKÜ’de Voleybol Heyecanı: Voley Fest Başlıyor
İçeriği Görüntüle

Osmaniye’de Engelliler Haftası Kapsamında Dayanışma Ziyareti (2)Birlik Ve Dayanışma Mesajı Verildi

Dernek temsilcileri ve üyeleriyle gerçekleştirilen buluşmalarda sohbet edilerek Engelliler Haftası dolayısıyla iyi dilek ve temenniler paylaşıldı. Programda, toplumda engelli bireylere yönelik farkındalığın artırılmasının önemine dikkat çekildi.

Osmaniye’de Engelliler Haftası Kapsamında Dayanışma Ziyareti (1)İl Müftü Yardımcısı Eyüp Bucan, engelli bireylerin hayatın her alanında desteklenmesi gerektiğini belirterek birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

Samimi ortamda gerçekleşen ziyaretler, karşılıklı iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Muhabir: Mehmet Çardak