Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, Türkiye Büyük Millet Meclisinde hemşehrileriyle bir araya geldi. Ziyarete ilişkin paylaşımında buluşmanın adresini TBMM olarak belirten Gülsoy, kendisini ziyaret eden hemşehrilerine teşekkür etti.

Gülsoy’un sosyal medya hesabından duyurduğu ziyaret, Osmaniye’den hemşehrileriyle Mecliste gerçekleştirdiği bir buluşma olarak aktarıldı. Milletvekili, mesajında ziyaretçilerine yönelik memnuniyetini dile getirdi.

Hemşehrilerini TBMM’de Ağırladı

Seydi Gülsoy’un paylaşımında, hemşehrilerinin kendisini Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret ettiği belirtildi. Gülsoy, ziyaretçilerinden “değerli hemşehrilerimiz” sözleriyle bahsetti.

Mecliste gerçekleşen buluşmanın ardından yayımladığı mesajda ziyaretin kendisi için taşıdığı anlamı teşekkür ifadeleriyle aktaran Gülsoy, hemşehrilerinin ziyaretini “nazik” olarak nitelendirdi.

Gülsoy’dan Ziyaretçilerine Teşekkür Mesajı

Osmaniye Milletvekili Gülsoy, paylaşımında TBMM için “Gazi Meclisimiz” ifadesini kullandı. Hemşehrilerine hitaben yayımladığı mesajda, kendisini ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Gülsoy, “Gazi Meclisimizde ziyaretimize gelen değerli hemşehrilerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” sözleriyle ziyaretçilerine teşekkürlerini iletti.

Muhabir: Resul Özdil