Yeni Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Dr. Asu Kaya Gedik, çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Düziçi ilçesine geliyor.
Yeni Parti Düziçi İlçe Başkanı Erol Tabak’ın açıklamasına göre Gedik, saat 13.00’te ilçeye ulaşacak. Programın ilk bölümünde Yeni Parti Düziçi İlçe Başkanlığı binasını ziyaret edecek olan Gedik, daha sonra Cuma Pazarı’nda vatandaşlarla bir araya gelecek.
Haruniye esnafını ziyaret edecek
Milletvekili Gedik’in program kapsamında Haruniye bölgesindeki esnafı da ziyaret etmesi planlanıyor. Görüşmelerde vatandaşların ve esnafın talep, öneri ve sorunlarının dinlenmesi bekleniyor.
Yeni Parti Düziçi İlçe Başkanı Erol Tabak, ilçedeki vatandaşları ve esnafı program kapsamında Dr. Asu Kaya Gedik ile bir araya gelmeye davet etti.



