Osmaniye’de AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz, Milletvekili Seydi Gülsoy’un merhum annesi Fatma Gülsoy için kurulan taziyeye katıldı. Gerçekleştirilen taziye ziyaretinde Gülsoy ailesinin acısı paylaşılırken, merhume Fatma Gülsoy için dualar edildi.
AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz, yaptığı açıklamada Milletvekili Seydi Gülsoy’un kıymetli annesi Fatma Gülsoy’un vefatı nedeniyle aileye ve yakınlarına başsağlığı dileklerini ilettiğini belirtti.
Taziye ziyaretinde merhumenin ailesi ve yakınlarıyla bir araya gelen Kararmaz, yaşanan kaybın üzüntüsünü paylaştı. Ziyarette Gülsoy ailesine sabır ve başsağlığı temennileri iletilirken, Fatma Gülsoy’un ruhu için dualar edildi.
Gülsoy Ailesinin Acısı Paylaşıldı
Milletvekili Seydi Gülsoy’un annesi Fatma Gülsoy’un vefatı, ailesi, yakınları ve sevenleri arasında büyük üzüntüye neden oldu. Taziye sürecinde aileyi yalnız bırakmayan isimlerden biri de AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz oldu.
Kararmaz, taziye ziyaretinde aile fertleriyle görüşerek acılarını paylaştı. Başsağlığı dileklerini ileten Kararmaz, merhume için Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenleri için sabır temennisinde bulundu.
“Mekânı Cennet Olsun”
Turgut Kararmaz, taziye mesajında merhume Fatma Gülsoy için Allah’tan rahmet dileyerek başta Milletvekili Seydi Gülsoy olmak üzere ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı temennisinde bulundu.
Kararmaz, mesajında ayrıca, “Rabbim mekânını cennet, makamını âli eylesin” ifadelerine yer vererek merhumenin ruhu için dua etti.
Taziye Ziyaretleri Sürüyor
Osmaniye ve Düziçi’nde siyasi parti temsilcileri, vatandaşlar ve çeşitli kesimlerden isimler, vefat haberlerinin ardından ailelerin acılarını paylaşmak amacıyla taziye ziyaretlerinde bulunuyor. Bu ziyaretler, acılı ailelere manevi destek sağlarken toplumsal dayanışmanın da önemli bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.
Fatma Gülsoy’un vefatı nedeniyle gerçekleştirilen taziye ziyaretinde de Gülsoy ailesinin acısı paylaşıldı. Turgut Kararmaz, aileye yönelik başsağlığı dileklerini ileterek zor günlerinde yanlarında olduğunu ifade etti.
Dualarla Anıldı
Taziye sırasında merhume Fatma Gülsoy için dualar edilirken, ailesinin acısının paylaşılması ve kendilerine moral verilmesi amacıyla ziyaretler gerçekleştirildi.
AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz’ın ziyareti kapsamında Gülsoy ailesine başsağlığı dilekleri iletilirken, merhumenin sevenleri ve yakınları için de sabır temennisinde bulunuldu.
Milletvekili Seydi Gülsoy’un annesi Fatma Gülsoy’un vefatı nedeniyle aileye yönelik taziye ziyaretlerinin devam ettiği öğrenilirken, merhume dualarla anıldı. Turgut Kararmaz da gerçekleştirdiği ziyaretle Gülsoy ailesinin acısını paylaşarak başsağlığı dileklerini iletti.



