DenizBank Yöneticileri Erzin Kaymakamı Akpınar'ı Ziyaret Etti
DenizBank Yöneticileri Erzin Kaymakamı Akpınar'ı Ziyaret Etti
İçeriği Görüntüle

Hatay Emniyet Müdürü Rüştü Yılmaz ile Hatay Polis Eşleri Derneği Başkanı Esra Yılmaz, yaş haddinden emekliye ayrılan emniyet personeli ve aileleriyle Hatay Polisevi’nde düzenlenen veda programında bir araya geldi.

Hatay Emniyet Müdürü Rüştü Yılmaz Emekli Personele Veda EttiPrograma Kırıkhan, İskenderun, Payas, Reyhanlı, Arsuz, Havalimanı, Bölge Trafik Denetleme ve Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü kadrolarında görev yaparak emekliye ayrılan personeller katıldı. Program kapsamında emniyet teşkilatına uzun yıllar hizmet eden personele plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Hatay Emniyet Müdürü Rüştü Yılmaz, emniyet teşkilatına özveriyle hizmet eden tüm personele teşekkür ederek, emeklilik hayatlarında sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulundu. Samimi atmosferde gerçekleşen buluşmada emekli personel ve aileleriyle hatıra fotoğrafları da çekildi.

Hatay Emniyet Müdürü Rüştü Yılmaz Emekli Personele Veda Etti3Program, emniyet teşkilatına yıllarca hizmet veren personelin emeklerinin takdir edilmesi ve teşekkür edilmesiyle sona erdi.

Muhabir: Enes şimşek