Eğitim-İş üyeleri, Kadirli Cemevi tarafından düzenlenen Aşure Etkinliğine katılarak birlik, beraberlik ve dayanışma mesajı verdi.

Muharrem ayı dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikte vatandaşlarla bir araya gelen Eğitim-İş temsilcileri, aşurenin paylaşmanın, kardeşliğin ve hoşgörünün en önemli sembollerinden biri olduğunu vurguladı.
Etkinliğin ardından yapılan açıklamada, "Paylaşmanın, dayanışmanın ve birlikteliğin simgesi olan aşurenin bereketinin; kardeşlik, hoşgörü ve dayanışma duygularını büyütmesini diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Kadirli Cemevi'nde düzenlenen program, katılımcıların bir araya gelerek aşure ikramını paylaşması ve toplumsal dayanışmanın önemine vurgu yapılmasıyla sona erdi.


