Düziçi’nde 19 Mayıs Coşkusu
Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Bayrak Yürüyüşü ve Gençlik Haftası Açılış Programı düzenlendi.
Programa Düziçi Kaymakamı Kadir Yurdagül, Cumhuriyet Başsavcısı Çağla Uğur Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Elif Aksay, Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Yıldız, protokol üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Bayrak Yürüyüşü Büyük Coşku Oluşturdu
Etkinlik kapsamında gerçekleştirilen bayrak yürüyüşü ilçede büyük bir coşkuya sahne oldu. Öğrenciler ve vatandaşlar yürüyüşe yoğun ilgi gösterdi.
Programda ayrıca öğrenciler tarafından şiirler okundu, Gençliğe Hitabe seslendirildi.
Öğrenci Gösterileri İlgi Gördü
Okulların hazırladığı kartal dansı ve çeşitli sahne gösterileri izleyiciler tarafından ilgiyle takip edildi. Renkli görüntülere sahne olan program, gençlerin milli birlik ve beraberlik ruhunu yansıttı.



