Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anneler Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Erdoğan, annelerin toplumun temel direği olduğunu ifade ederek tüm annelerin gününü kutladı.

“Anneler Toplumun Temel Direğidir”

Erdoğan mesajında annelerin fedakârlığına dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

“Şefkatiyle ve fedakârlığıyla hayatımıza yön veren, ailemizin ve toplumumuzun temel direği annelerimizin Anneler Günü’nü en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.”

“Türkiye Yüzyılı’na Annelerle Ulaşacağız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, annelerin Türkiye’nin geleceğinde kritik bir rol üstlendiğini belirterek “Türkiye Yüzyılı” hedefini hatırlattı.

Mesajında şu ifadeler yer aldı:

“Annelerimizin, güçlü Türkiye’nin inşasında en büyük pay sahibi olduklarını biliyoruz ve değerli annelerimizin gayretleriyle Türkiye Yüzyılı idealimize ulaşacağımıza yürekten inanıyorum.”

Milletvekili Seydi Gülsoy Gençlerle Bir Araya Geldi
Milletvekili Seydi Gülsoy Gençlerle Bir Araya Geldi
İçeriği Görüntüle

Erdoğan, hayatını kaybeden anneleri de unutmadı. Mesajının sonunda ahirete irtihal eden anneleri rahmet ve minnetle andı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajı, sosyal medyada da geniş yankı uyandırırken Anneler Günü kapsamında yapılan en dikkat çekici açıklamalar arasında yer aldı.

Muhabir: Enes şimşek