Özener, paylaşımında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimlerine bağlılık mesajı vererek, Türkiye'nin geleceğinin kararlılık ve cesaretle inşa edileceğini ifade etti.
Açıklamasında, "Ya bir yol bulacağız, ya da bir yol açacağız" sözlerine yer veren Özener, yaktıkları meşalenin Anadolu topraklarını yeniden kurucu iradenin gücü ve Atatürk'ün ilke ve devrimlerinin aydınlığıyla buluşturacağını belirtti.
Özener, "Fırtına bir dinsin, önümüzü görelim de öyle adım atarız." anlayışını eleştirerek, mücadeleden kaçmadan, Cumhuriyet'in temel değerlerine sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.
CHP Osmaniye Merkez İlçe Başkanı Ali Barış Özener, açıklamasını, "Biz kenarda durup izleyenlerden değil, sahaya inip yön verenlerdeniz. Rüzgâra göre eğilenlerden değil, fırtınaya karşı dimdik duranlardanız. Ya bir ışık yakacağız ya da karanlığı yırtıp atacağız. Geleceği cesaretle inşa edenlere, memleket sevdasıyla çarpan yüreklere, tarihin doğru tarafında duranlara selam olsun." ifadeleriyle tamamladı.



