Bahçe’de Özel Eğitim İçin Yeni Umut

Bahçe’de açılan Özel Sevgi Bahçesi Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, özel bireylerin eğitimine katkı sunacak yeni bir merkez olarak hizmete başladı.

Yarbaşı Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy, merkezin açılışı dolayısıyla kurumun kurucusu ve Belediye Meclis Üyesi Bülent Can Mart’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Bahçe’de Özel Eğitim İçin Yeni Umut
Bahçe’ye yeni eğitim yuvası

Başkan Aksoy, Bahçe ilçesine kazandırılan merkezin özel bireylerin eğitimine önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

Ziyarette, özel eğitim alanında yapılan her çalışmanın değerli olduğu vurgulandı.

Başkan Olcar’dan LGS ve YKS öğrencilerine tam destek
Başkan Olcar’dan LGS ve YKS öğrencilerine tam destek
İçeriği Görüntüle

Özel bireyler için anlamlı destek

Ökkeş Aksoy, Özel Sevgi Bahçesi Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin hayırlı olmasını dileyerek Bülent Can Mart’a teşekkür etti.

Bahçe’de açılan Özel Sevgi Bahçesi Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi için Başkan Ökkeş Aksoy, Bülent Can Mart’a hayırlı olsun ziyareti yaptı.

Muhabir: Erdem Şimşek