ADANA (AA) - Adana'da aile bağlarının güçlendirilmesi ve bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık oluşturulması amacıyla düzenlenecek 2. Bağımsız Aile Festivali'nin koordinasyon toplantısı yapıldı.

Yeşilay Adana Şubesi tarafından Valilik himayesinde ve paydaş kurumların desteğiyle 18 Ekim'de Merkez Park'ta gerçekleştirilecek festival kapsamındaki toplantıya kurum temsilcileri katıldı.

Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, programdaki konuşmasında, Yeşilay'ın çalışmalarına toplumun her kesiminin katkı sağlaması gerektiğini söyledi.

Festivalin, toplumu bilinçlendiren bir etkinlik olduğunu dile getiren Küçük, organizasyonu gelenekselleştirmeyi istediklerini anlattı.

Osmaniye ODAK Dağcıları Cilo Dağı Zirvesine Tırmanış İçin Yola Çıktı
Osmaniye ODAK Dağcıları Cilo Dağı Zirvesine Tırmanış İçin Yola Çıktı
İçeriği Görüntüle

Yeşilay Şube Başkanı Yunus Emre Yıldırım da festivalin ilkinde binlerce kişiyle bir araya gelme fırsatı bulduklarını belirterek, paydaşların desteğiyle festivalin büyüyerek devam edeceğini kaydetti.

Kaynak: AA