Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde Ülkü Ocakları Bahçe İlçe Başkanlığı tarafından İsmail Gaspıralı Yaz Gelişim Programı kapsamında anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. Program çerçevesinde başta ülkücü şehit olmak üzere aziz şehitlerin kabirleri ziyaret edilerek dualarla anıldı.
Bahçe Ülkü Ocakları tarafından yapılan paylaşımda, gerçekleştirilen ziyaretin şehitlerin hatırasını yaşatmak ve onların bıraktığı emanete sahip çıkmak amacı taşıdığı belirtildi. Ziyaret kapsamında şehitlerin kabirlerinde temizlik çalışması da gerçekleştirildi.
Şehitlerin Kabirleri Temizlendi
Ziyaret sırasında şehitlerin kabirleri temizlenirken, kabir başlarında şehitlerin ruhlarına dualar okundu. Gerçekleştirilen çalışmayla hem kabirlerin temizliği yapılırken hem de şehitlerin hatıralarının yaşatılmasına yönelik anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi.
Bahçe Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı, İsmail Gaspıralı Yaz Gelişim Programı kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte şehitleri rahmet, minnet ve saygıyla andı. Yapılan paylaşımda, şehitlerin bıraktığı kutlu emanete sahip çıkmanın ve aziz hatıralarını yaşatmanın sorumluluğuna vurgu yapıldı.
Şehitler Rahmet Ve Minnetle Anıldı
Ziyarette başta ülkücü şehit olmak üzere tüm şehitlerin hatırası yad edildi. Şehitlerin ruhları için dualar okunurken, kabirleri de ziyaretçilerin çalışmalarıyla temizlendi.
Bahçe Ülkü Ocakları tarafından ziyaret sonrasında yapılan açıklamada, tüm şehitler rahmet, minnet ve saygıyla anıldı. Paylaşımda şehitlerin hatıralarına sahip çıkmanın önemine dikkat çekilirken, “Ruhları şad, mekânları cennet olsun” ifadeleri kullanıldı.
Bahçe’de Şehitlere Vefa Ziyareti
İsmail Gaspıralı Yaz Gelişim Programı kapsamında gerçekleştirilen ziyaret, Bahçe’de şehitlerin kabirlerinde yapılan temizlik ve dualarla tamamlandı. Bahçe Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı, şehitlerin aziz hatıralarını yaşatmaya yönelik mesajını ziyaretin ardından kamuoyuyla paylaştı.
Ziyarette Bahçe Ülkü Ocakları ile birlikte Mehmet Çağatay Geçeroğlu ve Batuhan Duman da yer aldı. Program kapsamında gerçekleştirilen kabir ziyaretinde şehitler bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıldı.



