AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz, teşkilat mensuplarını İl Danışma Meclisi Toplantısı’na davet etti. Kararmaz, yaptığı açıklamada AK Parti’nin 25 yıllık siyasi yürüyüşüne dikkat çekerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
“Birlik Ve Beraberlik İçerisinde Geleceğe Yürüyoruz”
AK Parti’nin kuruluşundan bu yana geçen süreçte milletin desteğiyle yoluna devam ettiğini belirten Kararmaz, teşkilatın ortak akıl ve istişare anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.
Kararmaz, paylaşımında, “AK davamızın 25 yıllık yürüyüşünde olduğu gibi, bugün de milletimizden aldığımız güçle, birlik ve beraberlik içerisinde, ortak akılla geleceğe yürüyoruz” ifadelerini kullandı.
İl Danışma Meclisi Toplantısına Davet
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı hedeflerine kararlılıkla ilerlediklerini belirten Kararmaz, düzenlenecek İl Danışma Meclisi Toplantısı’nın teşkilat açısından önemine dikkat çekti.
Kararmaz, toplantıda istişarelerin gerçekleştirileceğini ve teşkilatın heyecanı ile gücünün bir kez daha ortaya konulacağını belirterek tüm teşkilat mensuplarını programa davet etti.
“Teşkilatımızın Heyecanını Ortaya Koyacağız”
AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz, açıklamasının sonunda tüm teşkilat mensuplarını İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda görmekten memnuniyet duyacaklarını ifade etti.
Kararmaz’ın mesajı, AK Parti Düziçi teşkilatında birlik ve beraberlik vurgusunun öne çıktığı bir buluşma çağrısı olarak değerlendirildi.




