Ağır enfeksiyon veya zehirlenme şüphesi bulunduğunu belirten Karatay, son günlerde ayakta durmakta dahi zorlandığını ve yemeden içmeden kesildiğini söyledi.
Survivor’daki performansıyla geniş kitleler tarafından tanınan Nefise Karatay, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı.
Sosyal medya hesabından hasta yatağındaki görüntülerini paylaşan Karatay, son günlerinin kendisi için oldukça zor geçtiğini ifade etti.
“AYAKTA DURACAK HALİM KALMADI”
Karatay, rahatsızlığının nedenine ilişkin kesin bir teşhis paylaşmazken, ağır enfeksiyon veya zehirlenme şüphesi bulunduğunu belirtti.
Genç yarışmacı, defalarca rahatsızlandığını, yemek ve sıvı tüketmekte zorlandığını ve ayakta duracak gücünün kalmadığını söyledi.
HASTA YATAĞINDAN PAYLAŞTI
Karatay’ın hastane yatağından yaptığı paylaşım kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
Paylaşımın ardından çok sayıda takipçisi Karatay’a geçmiş olsun mesajları gönderdi. Rahatsızlığın kesin nedenine ve tedavi süresine ilişkin ise şu ana kadar ayrıntılı bir açıklama yapılmadı.
SEREN AY ÇETİN YALNIZ BIRAKMADI
Nefise Karatay’ın tedavi sürecinde yakın arkadaşı ve milli boksör Seren Ay Çetin’in de yanında olduğu belirtildi.
Karatay’ın dinlenerek tedavi sürecini sürdürdüğü bildirilirken, sağlık durumuna ilişkin yeni açıklamalar takip ediliyor.




